En kväll utan träning? 5 saker du kan göra för att låta kroppen återhämta sig

9 Nov 2016

Träning i all ära – men för framgångsrika resultat på gymmet behöver du också vilodagar för att låta kroppen återhämta sig.

Vi har därför satt ihop en lista på fem saker som du kan göra för dig själv, alternativt med en sambo eller kompis, på din vilodag.

1 Spelkväll
Och då menar vi en klassisk brädspelskväll. För dig född på 90-talet eller senare kan en förklaring vara på sin plats: vi pratar alltså om en kväll helt utan uppkoppling, med fokus på klassiker som exempelvis Monopol, Besserwisser och liknande. Kan du ändå inte släppa ifrån dig internet med allt lockande som finns där, kan du alltid slappna av efter jobbet hos Spinland casino. En stor fördel med att spela online är tillgängligheten och flexibiliteten. Var du än befinner dig så behöver du bara en internetanslutning för att vara igång. Är det första gången du spelar online så har du dessutom som ny medlem chans att ta del av erbjudanden och bonusar.

2 Matlagning
Det finns få saker som är så kul som att laga mat ihop. Och du, gör det enkelt för dig: bjud in dem du vill i tid och leta upp ett passande recept på lagom nivå. Sen är det bara att, förslagsvis med ett glas rött i handen, jobba med maten samtidigt som du minglar. Och sedan njuta!

Happy young woman cutting carrots in kitchen. Happy woman cooking vegetables salad in kitchen.

3 Filmkväll

En filmkväll går att göra precis så stor eller liten som du önskar. Och dessutom går den att köra med nyttiga inslag istället för flåtiga chips. Gör lite research innan och bestäm vilken film/vilka filmer ni ska se, och bänka er på skönast möjliga sätt.

4 LAN
Koppla upp dig via datorn eller din spelkonsol och låt musklerna slappna av med lite onlinespel mot andra. Här behöver du inte ens bjuda in folk till dig, utan passa på att vara hela allena om du så önskar.

5 Pokerkväll
En av de verkligt stora favoriterna hos många: pokerkvällen med grabbarna. Oavsett om kvällen dyker upp en gång i månaden eller en gång om året, går det alltid att med framgång satsa på en poker kväll.