Kroppshygien och fåfänga – Demo

27 maj 2016

promotion_philips

Advertisement

Det är väl ingen direkt nyhet att jag rakar mig på bröstet 😉 Jag rakar även armhålorna och har gjort båda i typ 20 år. Armhålorna rakar jag av hygienskäl, det luktar mindre helt enkelt, sen är det snyggare utan hår tycker jag också. Samma gäller bröstet, det är snyggare utan hår, konturerna syns bättre och nu på sommaren får man en bättre bränna 🙂
För att trimma runt naveln och i svanken har jag länge använt Philips Bodygroom series 7000, det är riktigt bra och hugger inte fast som många av mina tidigare trimmers gjorde, det är inte skönt.

Men den rakar inte tillräckligt nära för bröstet och för att raka bröstet och armhålorna har jag tidigare använt rakhyvel, bladen är svindyra och så fort bladen är lite slitna så får man utslag vilket är sjukt irriterande. Men nu har fått hem nya Philips Bodygroom series 1000 som verkar riktigt bra, det är den högra på bilden nedan.

Det är alltså en elektiskt rakhyvel och jag återkommer med rapport om hur den är när jag testat den 🙂

Tillsammans med Philips har jag nu möjlighet att tävla ut tre stycken Bodygroom Series 1000 från Philips. För att vara med och tävla behöver du bara lägga upp en bild på Instagram med din bästa sommarlook under #RAKADsommar. Sista tävlingsdag är den 30 juni. Lycka till!

Och här hittar du trimmern och elektriska rakhyveln som jag använder:

Trimmer: Philips Bodygroom series 7000

Elektriska rakhyveln: Philips Bodygroom series 1000

När ni shoppar dem ska ni använda min rabattkod ”SUMMERGROOM” som ger 30% på alla groomingprodukter fram till 30:e juni 2016 i Philips webbshop

/P