Fitness for Men läggs ner

Aktuellt 12 maj 2017

Efter fyra och ett halvt år och 45 starka nummer går tyvärr Fitness for Men i graven.

FFM03

Rubriken talar sitt tydliga språk: det nummer av Fitness for Men som nu står ute i butik blir tyvärr vårt sista, då tidningen läggs ner med omedelbar verkan på grund av vikande upplaga. Vi vill i samband med nedläggningen rikta ett tack till dig som följt med oss på vår resa – även om den nu nått fram till sitt slut.

Vad innebär då detta för dig som tecknat en prenumeration på tidningen? Jo, tack vare ett avtal med Egmont har vi kunnat se till att du istället för Fitness for Men får Body Magazine hem i brevlådan – en tidning med ett liknande innehåll som vårt, och som vi tror kommer att utgöra en fullgod ersättning!

Det antal nummer som du har kvar på din prenumeration kommer nu alltså att ersättas av Body Magazine, och du har det första numret i din hand den 22/6 då Fitness for Men nr 4 skulle kommit ut i butik. Skulle det vara så att du redan har en prenumeration på just Body Magazine, så kommer resterande antal nummer av din Fitness for Men-prenumeration att adderas till Body Magazine-prenumerationen.

Vi hoppas att detta är en lösning som passar dig! Vid eventuella frågor, kontakta vår kundtjänst: [email protected]

Vill du försäkra dig om ditt eget ex av tidningens allra sista nummer så beställer du det HÄR!

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.