Proteinet i den här karibiska maträtten hjälper dig att bygga muskler, samtidigt som den höga fiberhalten håller dig mätt länge och hjälper dig att motstå begäret att småäta.
Ingredienser
2 kycklingbröst
½ hackad lök
1 urkärnad och tärnad jalapeñopeppar
½ tsk malen kryddpeppar
½ tsk torkad timjan
½ tsk cayennepeppar
½ tsk svartpeppar
½ tsk salvia
½ tsk muskot
½ tsk kanel
1 pressad vitlöksklyfta
½ msk vitvinsvinäger
85 g fullkornsris
Gör så här
* Blanda kryddpeppar, timjan, cayennepeppar, svartpeppar, salvia, muskot, kanel och vitlök. Tillsätt vinäger, jalapeño, paprika och lök och blanda väl.
* Marinera kycklingbrösten i blandningen i en timme.
* Lyft ur kycklingen och ös den med marinaden. Grilla brösten i tio minuter på varje sida i grillpanna, eller tills de är helt genomstekta och köttsaften är genomskinlig.
* Servera med ris, som du kokar enligt instruktionerna på förpackningen.