Kärlek i sikte

Tips 12 Dec 2013

karlek Finslipa din profil och hitta kärleken online.

Borta är de dagar då onlinedejting sågs som tabu och som ett desperat sista försök att få in lite romans i tillvaron. Enligt London School of Attraction så börjar 30 procent av alla förhållanden i Storbritannien på nätet, och enligt forskning som publicerats i tidskriften CyberPsychology and Behaviour så är det främst sociala personer som använder internet som ett verktyg för att hitta en partner.

Detta innebär att det finns många konkurrenter att slå ut. Den goda nyheten är dock att de flesta begår liknande misstag – och därmed skrämmer bort kvinnorna. Spana in tipsen till höger för att undvika de vanligaste fallgroparna och ge din profil en positiv touch som höjer självförtroendet och förbättrar chanserna till att hitta någon.

De bästa tipsen
Öka chanserna med dessa tips signerade Doug Haines vid London School of Attraction.

1: Fitness är en tillgång
”Att vara i god fysisk form är en enorm tillgång, och det är något att lyfta fram i profilen. Det handlar inte bara om att se bra ut. Kvinnor tenderar att tolka en god fysisk form som något positivt som vittnar om ambition och en vilja att utvecklas.”

2: Avslöja inte allt
”Behåll tröjan på. De flesta kvinnor menar att en bar överkropp tyder på osäkerhet, och att du måste visa upp din kropp för att kunna locka till dig intresse. Ett foto av dig där du spelar fotboll är en sak, men tre bilder i bar överkropp funkar inte.”

3: Skapa en relation
”Istället för att säga att du har genomfört massor av triathlonlopp, så kan du berätta varför du gillar att tävla i just triathlon. Om du säger att du älskar känslan av att vara utomhus och göra något produktivt kommer det ge bra respons, eftersom kvinnorna kan relatera till känslan.”

4: Säg det du vill
”Om du vill ha någon som håller sig i form, så säg det. Men låt bli att framstå som ytlig. Skriv: ’Genom att vara i form kan jag fokusera bättre och prestera på topp. Jag vill träffa någon med samma syn på livet.’ Undvik att skriva: ’Jag är ute efter en fast rumpa.’”

5: Presentera dina olika sidor
”Träning må vara en stor del av ditt liv, men låt inte profilen handla uteslutande om det. Berätta även om andra saker som är viktiga för dig. Generellt gäller att ju fler delar av din personlighet som du kan lyfta fram, desto mer intresse lockar du till dig.”

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.