Peter ”Pansar” Bláha ny bloggare!

Träning 2 apr 2015

Lagom till ledigheten har vi ett riktigt fint påskägg att dela ut till Fitness For Mens läsare! Det är med stor ära vi hälsar Peter Bláha välkommen till vårt team, då han från och med fredagen den 3 april börjar blogga hos oss.

Peter Bláha är för den stora massan mest känd som den galne och lynnige karaktären Pansar i TV4:s Gladiatorerna, men har en gedigen bakgrund som elitidrottare inom både utförsåkning och rugby (där han representerat Sverige på såväl junior- som A-landslagsnivå) och satsar nu stenhårt på CrossFit med målet att kvala in till CrossFit Games 2017.

Peter kommer förutom sin CrossFit-satsning även att blogga bakom kulisserna från inspelningarna av Gladiatorerna, samt ge oss en inblick i hur han äter för bästa möjliga resultat och bjuda på sina favoritrecept.

Så se nu till att bokmärka och följa Peters blogg och missa för allt i världen inte aprilnumret av Fitness for Men (finns i butik på tisdag 9/4) där du hittar en stor intervju och två exklusiva CrossFit-pass med Peter!

PansarTEST

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.