Svenskt Kosttillskotts låt spelad 40 000 gånger

Träning 28 jun 2016

I början på året producerade Svenskt Kosttillskott en egen låt och efterlyste ett namn på den i en arrangerad tävling. Tävlingen är nu avgjord med resultatet fem delade vinnarplatser. Låtens namn blev With Supplements och har spelats 40 000 gånger sedan slutet på januari i år och har legat som mest topp 5 på Spotifys topplista Viral 50 Sverige.

mjusick

I början på 2016 gick nätföretaget Svenskt Kosttillskott ut med reklamfilm under två månader och producerade i samband med det en egen låt. Den träningsinspirerande låten har sedan dess funnits på Spotify för alla som vill lyssna, och den har fått en stor spridning. Sedan i slutet av januari har låten spelats mer än 40 000 gånger, och som bäst legat topp 5 på Spotifys spellista Viral 50 Sverige.

Företaget arrangerade även en tävling för sina kunder, där man kunde vara med och namnge låten. Tävlingen är nu avgjord med inte mindre än fem utsedda vinnare som nu har fått ta emot sitt pris, ett paket med kosttillskott värt 795 kr. Låtens namn blev With Supplements.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.