Vann du TomToms nya GPS-klocka?[Avslutad]

[Tävling Avslutad] 16 Dec 2015

Fitness for men höll tillsammans med TomTom en tävling där 5 lyckliga vinnare nu har korats. Dessa får agera testpiloter för den nya Spark Cardio + Music Black – den nya generationens träningsklocka. Är du en av dem?

Vi säger ett stort grattis till:

Stefan Carlsson, Floda

Kjell Häggman, Laxå

Roy Hollstrand, Lidingö

Jonas Breding, Sollentuna

Måns Larsson, Kalmar

TomTom kommer kontakta er med mer information om klockorna och hur testrapporteringen går till.

Stort tack till alla som varit med och tävlat hos oss – ni var flera hundra – och vi säger lycka till till våra vinnare!

———————————

(NEDANSTÅENDE ÄR ARTIKELN DÄR TÄVLINGEN UTLYSTES)

Spark Cardio + Music Black är den nya generationens träningsklocka. Tillsammans med TomTom erbjuder nu Fitness for men 5 av sina läsare att bli testpiloter – sedan får du förstås behålla klockan.

Oberoende av vilken form av träning du utövar är TomToms nya superklocka något för dig. Nu kan du bli en av fem testpersoner som får köra med Spark Cardio + Music under en period och rapportera in hur du tycker den fungerar. Som tack för hjälpen får du behålla klockan, som är värd närmare 2 500 kronor.

Du anmäler ditt intresse via formuläret längst ner i artikeln. Men fortsätt läsa här först, så ser du snart varför det är näst intill nödvändigt att testa träningsklockan.

Spark_Black_Large_Right_Cardio_EN

Om TomTom SPARK Cardio + Music Black
Att träna målmedvetet handlar om att träna hårt varje gång. Genom att samla in så mycket information om din träning som möjligt, kan du på ett enklare sätt hålla koll på din utveckling. I och med TomToms nya Spark-edition har det aldrig varit smidigare, och heller inte roligare då du har all viktig och intressant info i en behändig klocka på handleden.

Med andra ord kan du fullt ut fokusera på din egen utveckling, oavsett om det rör sig om konditionsträning, gymträning eller någon annan form av träning. Multisportläget i klockan ser till att du kan skräddarsy din träning. Men det finns så mycket mer att hämta:

  • Intervaller: anpassade tränings- och vilopass under dina pass.
  • GPS-spårning och inbyggd pulsmätare gör att du slipper ta med telefonen när du vill hålla koll på tid, tempo, avstånd och kaloriförbrukning – samtidigt som du får pålitlig information om din puls.
  • Prestationsljuden tillser att du får feedback på din prestation genom hela passet.
  • Dessutom får du aktivitetsmätning dygnet runt, med vilken du kan registrera dina steg, aktiva minuter och förbrukade kalorier. Utöver detta så samlar också den automatiska sömnregistreringen in all info om din sömn, och ser till att din kropp får den vila den behöver för din hårda träning.

SPARK_MALE_CLOSE_lr

Ansök om att bli testperson
Fyll i nedanstående formulär för att ha chansen att bli testlöpare av TomTom SPARK Cardio + Music Black (värde 2 399 kr). Vi vill ha din ansökan senast 14 december, och några dagar senare meddelar Fitness for men vilka som blir de lyckliga testpiloterna som får testa produkten och komma in med feedback. OBSERVERA ATT TÄVLINGEN NU ÄR AVSLUTAD!

Vi vill ha en rapport om ditt första intryck efter det första eller andra passet, en rapport efter cirka sex veckor och en slutrapport. Du får naturligtvis behålla klockan efter testperioden.

Genom att delta i testet godkänner du att vi publicerar ditt namn och din rapport i Fitness for mens nätverk och/eller TomToms mediekanaler.

Stort lycka till!

Spark_Black_Large_Back

Hela denna artikel är en annons från TomTom.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.