Träna över hela Sverige med digitalt träningskort

Träning 7 feb 2017

Den digitala träningsportalen SWIFTR, där kostgurun Fredrik Paulún är delägare, ger deltagarna möjlighet att prova på 40 olika träningsformer i åtta svenska städer.

swiftr

I dagarna slogs dörrarna upp för det digitala träningskonceptet SWIFTR – en portal dit cirka 70 gym och träningsstudios i städerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Lund, Uppsala, Västerås och Landskrona anslutit sig. Medlemmarna ges via ett digitalt träningskort möjlighet att boka in sig på pass, drop in-träna och testa motionsformer som tennis, kampsport, CrossFit och mycket annat. Målet är att vara rikstäckande inom ett år.

”Swiftr möjliggör varierad träning, vilket både är skonsamt mot kroppen och ger bättre träningsresultat än om man harvar på med samma övningar år ut och år in – och dessutom mår hjärnan bra av att testa nya saker”, säger Fredrik Paulún, som tillsammans med grundarna Johanna Sjögren och Fanny Sjöström är ägare till konceptet.

”Vi vill att alla i Sverige ska ha tillgång till variation och rolig träning av hög kvalitet”, fortsätter Fredrik. ”Vår ambition är att växa med ytterligare minst 200 gym under det första året och erbjuda ett bra utbud i hela Sverige, även på mindre orter.”

Medlemskapen finns i två olika nivåer, Unlimited och Light, och är helt utan bindningstid eller anmälningsavgift.

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.