B-Strong Sweden ingår samarbete med…

23 Dec 2016

Vilken julklapp för B-Strong Sweden! Mitt företag har precis kommit överens om att inleda ett samarbete med Swedish Supplements. Även om jag personligen har Swedish Supplements som sponsor och som backar upp mig i det jag gör så känns det väldigt ärofyllt att detta framgångsrika företag tror på mig så pass att man också vill stötta det jag vill skapa med B-Strong Sweden.

Vad det innebär att B-Strong Sweden kommer ha Swedish Supplements med sig på resan är något jag anser utgör en väldigt viktig och avgörande pusselbit. Det kommer vara avgörande för de förutsättningar jag vill ge mina nuvarande och blivande atleter i Team B-Strong.

_20161104_193825

Jag kommer kunna förse atleterna i Team B-Strong med Swedish Supplements produkter till förmånliga priser vilket är väldigt tacksamt ur ett ekonomiskt perspektiv.

Många av oss som tränar, oavsett om det handlar om tävlande eller ej, använder sig ofta av kosttillskott som komplement till kosten. Jag ser det väldigt fördelaktigt rent fysiskt att kunna ha BCAA i flaskan under passen men också att man så snabbt och effektivt som möjligt ska kunna blanda en proteinshake efter avslutat träningspass.

_20161223_195810

Detta för att hjälpa kroppen och ge den verktyg i processen att reparera muskeln men också för att stötta i uppbyggnadsprocessen. Det kan trots allt ta en stund innan man kommer hem efter träningspass och det är här under denna kritiska tidpunkt som jag vill mena på att kosttillskott kan vara ett mycket fint komplement och hjälpa oss till målet ifråga.

Atleterna i Team B-Strong kommer alltså uteslutande använda sig av Swedish Supplements produkter, och jag skulle verkligen inte vilja ha det på annat sätt. Jag vill helt enkelt leverera det absolut bästa på marknaden till mina fantastiskt målmedvetna atleter. Vi är ett litet team än så länge, men med tiden ska vi se till att göra Team B-Strong till ett eftertraktat team att vara del av.

B-Strong_007

Nu är det ju så att det är den fysiska aspekten som är i fokus när atleten väl står på scenen, men utan glädjen i processen på denna resa kommer vi inte kunna leverera det jag vill att Team B-Strong ska stå för.

/DMC

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.