B-Strong Sweden – Med målsättning att bli ett framstående företag inom hälsa och fitness.

18 Dec 2016

Nu vet jag att jag lite har tagit upp detta, men jag tycker det är värt ett enskilt inlägg med fokus på det som kommer att ta mig allt närmare det där drömbetonade jag ser framför mig. Det har legat i mina tankar länge att starta eget företag.

Något av det som skapat en drivkraft inom mig har varit att se människor i min omgivning ta för sig och göra det dom verkligen vill och tror på. Detta har bidragit till en hel del motivation för mig att också våga gå den väg jag går nu. En annan sak är hur såväl företag som enskilda individer visat att man tror på mig och uppmanat mig att följa mina drömmar. En av dessa enskilda individer är såklart min älskade…och lite tokiga sambo Theresia ?

IMG_20161212_213237

Tack för att du tror på mig och för att du har förståelse för den tid jag lägger ner och framöver behöver tillägna detta.

B-Strong Sweden riktar sig till alla som vill utvecklas inom hälsa och fitness. Efterfrågan är ganska stor när det kommer till individer som önskar skapa progression i sin hälsa. Allt fler människor inser förr eller senare att detta är något man bör lägga fokus på för att ge sig själv bästa tänkbara förutsättningar att bibehålla hälsan i sitt fortsatta liv. Och en sak är säker… Det är aldrig för sent att utveckla hälsan och ge sig själv chansen att bli den bästa versionen av sig själv.

Jag kommer erbjuda tjänster som kommer ta dig just till denna version som du så länge funderat på att ta dig till.

B-Strong_013

Lite längre fram kommer B-Strong Sweden utvecklas på flera olika plan. Hur det kommer utvecklas kommer ni få ta del av så småningom.

 

Tävla för Team B-Strong

Något jag verkligen känner att jag vill och kan dela med mig av är att B-Strong Sweden kommer innefatta en tävlingsförening. Denna tävlingsförening kommer gå under namnet Team B-Strong. Jag har redan nu, innan jag ens har hunnit registrera teamet hos SKKF knutit ett par väldigt duktiga och lovande atleter som jag tror på väldigt mycket. Dessa kommer jag att presentera med tiden och ni kommer kunna följa utvecklingen för samtliga atleter på B-Strong Swedens Facebooksida. ⬅️

B-Strong_006

B-Strong_007

Jag ser kvalitet före kvantitet och därför kommer jag inte ta in allt för många atleter i teamet. Jag kommer stå för träningsupplägg och kostschema och min duktiga Theresia kommer tillsammans med mig skapa en framgångsrik poseringsrutin. Samtliga atleter kommer ingå ett avtal/kontrakt med Team B-Strong då jag ser det som en av de faktorer som skapar en känsla av tillhörighet. Jag ser alltså inte detta som ett avtal som ska skapa en massa ”måsten”, utan som jag skrev ovan är känslan av tillhörighet i fokus tillsammans med väldigt mycket uppskattning från min sida.

Målet är att det ska vara övervägande positiva känslor på vägen till scenen och det vill att B-Strong Sweden också ska leverera. Jag har förklarat för mina atleter hur viktig denna aspekt är för mig. Utbildning för samtliga parter är givetvis en annan sak som bör uppmärksammas. Vi är alla unika individer och behöver således olika bemötande. Detta har jag också något jag tillämpar när det kommer till både kost och träning. Det ska vara personligt utformat och anpassat.

 

Swedish Supplements Svart

Min sponsor Swedish Supplements kommer självklart vara del i detta. Team B-Strong kommer leverera enbart Swedish Supplements produkter. Jag vill helt enkelt att mina atleter ska ha det bästa som marknaden kan erbjuda, och detta företag skapar kosttillskott med stor precision där man inte tummar på någonting. För att inte tala om den kreativitet och förmåga till nytänkande som teamet bakom produkterna besitter.

_20161104_193825

Jag har en känsla av att det kommer bli ett bra 2017!

/DMC

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.