Dagen efter… Gårdages benpass gjorde sitt avtryck, precis som väntat.

1 Nov 2016

Hur mår Ni dagen efter ett riktigt bra benpass? Jag har sannerligen saknat känslan av smärta som kommer såhär dagen efter ?

När jag kom till jobbet idag sa jag go’morron till en kollega. Hon sa go’morron tillbaka följt av ”börjar du bli sjuk David?”. Detta är lustig sak som sker när jag fått till det där klockrena benpasset. Tränar jag på eftermiddagen börjar det redan på kvällen att jag får en ”sjukkänsla” i kroppen och jag blir väldigt väldigt trött. Morgonen efter är det ofta värre. Halsen är ”tjock” (jag kan låta som att jag är sjuk) men jag har inte ont på något sätt. Jag är och jag vet att jag ser otroligt trött ut ? Nu är jag verkligen inte sjuk dessa gånger, snarare tvärtom. Jag är fantastiskt tillfreds med att jag lyckats ut mig så pass mycket.

Men det är ändå fascinerande hur kroppen kan reagera efter en kraftansträngning. Jag misstänker att det inte bara är jag som kan känna på detta sätt (?).

_20161101_201644

Till kvällen idag (tisdag) hade jag åter energi och fick till ett vad jag tycker effektivt pass med fokus på axlar och biceps. Ha en fortsatt fin vecka vänner, det ska jag ha ?

/DMC

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.