Fredagsakänsla…

19 feb 2016
IMG_20160219_172125
Gick så fort till gymmet att det inte gick att få till en icke suddig bild ?

 

Nedräkningen fortsätter och det är något med denna fredag som känns extra bra. Jag kan inte sätta fingret på vad det är, men en faktor är givetvis att min fina Theresia hämtade mig på jobbet idag när jag slutade.

Nästa anledning kan vara den att vi på en gång tog vägen till gymmet där jag dessa sista veckor innan tävling tränar lite mer på känsla. Med ”känsla” menar jag att jag tränar det jag verkligen känner att jag behöver finslipa lite på. Jag skulle säga att det är något jag gör för att få en mental fördel hos mig själv snarare än att kunna tillföra något fysiskt ”avgörande” i formen.

IMG_20160218_175758

PicsArt_02-19-06.14.35

Passet för dagen, då jag följer ”känslan” jag pratar om blev således bröst och rygg och som vanligt avslutade jag med 30 min cardio, numera på crosstrainern. Jag hoppas givetvis att det kan ge mig mer än en mental fördel, men det får tiden utvisa.

Hur som helst känns det helt fantastiskt med helg. Jag hoppas på att kunna dela med mig av lite poseringsbilder efter eller under helgen så ni får ta del av hur det ligger till med formen. Jag personligen anser att det fortsatt går åt rätt håll. Detta mycket tack vare en specifik person som jag varmt välkomnar och som jag kommer presentera inom kort.

Trevlig helg!

/DMC

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.