Inför Better Bodies Challenge Startfält i Men's Physique Beginners samt möjlighet till livestream från tävlingen.

1 mar 2016

PicsArt_03-01-02.09.04

Med risk för ett framgångsrikt event i Stockholm den 5:e mars och ruskigt bra konkurrens i min klass Men’s Physique Beginners blickar jag framåt med stora förhoppningar. Inte förhoppningar om att vinna, utan förhoppningar om att jag ska känna mig mig nöjd över min prestation när detta är över.

bbchallenge

Det är första gången som SKKF arrangerar Better Bodies Challenge och precis som det låter görs detta i samarbete med just Better Bodies. Får jag önska ser jag gärna att detta blir ett återkommande arrangemang

Nedan följer ordningen för dagen som kan vara av intresse för många att hålla koll på. Som synes öppnas hela tävlingen med min klass där jag ser positivt på att vi är först ut. Jag bifogar även startfältet med namn på de tävlande. Jag ser fram emot att skapa nya vänner och kontakter som kan bidra till motivation och inspiration i min egen fortsatta träning.

FB_IMG_1456561476519

IMG_20160227_092920

Det är ett ärofyllt uppdrag att få representera Team Swedish Supplements i detta. Att ha möjligheten att ha ett företag som Swedish Supplements som sponsor som hjälper mig och tror på det jag gör är ovärderligt.

För den som önskar kommer det gå att titta på tävlingen via livestream. Och får jag välja så ser jag gärna att ni gör detta redan från kl.9.00 ? Dvs om ni inte inhandla biljetter och är på plats.

Det finns en hel del info, bl.a kring hur du köper biljetter på ➡ betterbodieschallenge.se

FB_IMG_1456840248690

Jag får en hel del positiv feedback från olika håll på olika forum, och detta vill jag tacka er för. Det är väldigt roligt och uppmuntrande att genomföra detta med det stöd ni bidrar med.

Jag ser mig själv i ständig utveckling och vart det leder efter denna tävling, hur fortsättningen ser ut återstår att se. Men i och med att det ändå handlar om utveckling, både mentalt och fysisk så finns ju risken att jag återfinns i en liknande situation lite längre fram ?

/DMC

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.