Måndagsrecension med Dave och Swedish Supplements – Hydro Amino Marknadens kanske bästa och renaste post-workout produkt.

Swedish Supplements 3 apr 2016

Nu har vi alltså kommit till en produkt från Swedish Supplements som jag tycker är väldigt spännande. Nämligen Hydro Amino Peptide. Denna utvinns från svenskt nötkött och lämpar sig utmärkt för de personer som valt att rikta in sig på paleokost. Den passar även väldigt bra för de som är laktosintolleranta.

Det som jag tycker är mest fashinerande med Hydro Amino är att denna utvinns från just nötkött, men också hur man lyckats få den till vad den är. Självklart är det värt att notera att denna produkt inberäknar hela 18 aminosyror där en skopa på 15 gram (en portion) innehåller 13,5 gram protein. Aminosyror i dess renaste form…

Hydro Amino Peptide från Swedish Supplements är ett kosttillskott som innehåller Hydro BEEF TM vilket är ett fullvärdigt aminosyrakomplex från Svenskt nötkött. Genom avancerad hydrolyserings-och filtreringsteknik utvinns aminosyror i peptider av olika molekylstorlek vilket ger en mycket lätt och snabb absorption

 

Hydrolyserat?

När man pratar om hydrolyseringsteknik innebär det helt enkelt att proteinet genomgått en process för att göra det så ”rent” som det bara går. Detta för att filtrera bort fett och kolhydrater men också för att få ut så mycket protein som möjligt. ”Renligheten”, om det känns ok att benämna det så(?), gör att upptaget i kroppen effektiviseras plus att det blir väldigt skonsamt och lättsmält för magen. När jag pratar om att det effektiviseras betyder det således att det finns vinst kopplat till snabbheten och leveransen till muskeln som är i behov av återhämtning.

Av egen erfarenhet

Jag personligen såg stor vinning i att använda denna under min deff inför tävling. Vid underskott är kroppen i ännu större behov av snabb tillförsel av aminosyror och när det går att använda sig av något som är hydrolyserat så var det ingen tvekan för mig att testa på det.

IMG_20160201_211127

(Bild ovan tagen ett par veckor innan tävling)

Ligger man inte på underskott går det utmärkt att använda denna likt en BCAA produkt att ha i flaskan under passet för att sedan fylla på med exempelvis Protein Whey Deluxe eller Massive Mass om man önskar öka på kaloriintaget ytterligare.

Jag tror att ni som testar denna kommer att uppleva det rena som jag talar om och att ni kommer ha stor nytta av denna kopplat till muskelns återhämtning och tillväxt. Vi får väl se vad en viss Tobias Palmkvist anser om den då han kommer att få den hemskickad till sig. Det var ju han som var med i Påsk tävlingen som jag arrangerade och hade den stora lyckan att vinna Hydro Amino tillsammans med The Butcher och smaken Bloody Bull.

Smaker på Hydro Amino finns i Exotic Sunshine, Frenzy Punch, Vattenmelon. Den sistnämnda är min favorit och den som med störst sannolikhet kommer att användas mest för min egen del. Är du sugen på att lägga en order och testa hittar du den bl.a här på ➡ MM Sports. Du kommer inte bli besviken! ?

112871

Nästa vecka kommer jag skriva om Slow Casein, dess fördelar och hur denna produkt kan leda till progression för dig. Det ser jag väldigt mycket fram emot!

/DMC

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.