Måndagsrecension med Dave och Swedish Supplements – ”Massive Mass” Måhända marknadens häftigaste gainer!

Swedish Supplements 28 mar 2016

Förra måndagen diskuterade jag kring ”The Butcher” och i slutet av det inlägget delade jag även med mig av vilket produkt som skulle tas upp idag, i denna måndagsrecension.

Så, här är vi nu med ”Massive Mass” som jag vill låta vara i fokus för en stund. En mycket respekterad Gainer som jag vill mena har fått sitt erkännande av fler än mig. När vi pratar om ”gainers” är det väldigt mycket fokus på viktuppgång… Även om det ofta ligger en underton i att detta ska kopplas till ökad muskelmassa så ser jag stor betydelse i att understryka detta ytterligare. För det primära är ju ändå en önskad utveckling i just muskelmassa, där en sådan utveckling i sin tur också kommer att leda till viktuppgång.

 

 

Varför Massive Mass?

 

För det första är en portion av denna precis som namnet… ➡ Massiv!

PicsArt_03-28-06.31.27

En portion motsvarar hela 1041 kcal med ett innehåll som bör tilltala den som vill öka i vikt och muskelmassa så kvalitativt som möjligt. En portion av denna innehåller band annat:

◾ 58 g protein

◾  146 g kolhydrater

◾ 3000 mg kreatin monohydrat

◾ 5000 mg glutamin

◾ 1000 mg taurin

IMG_20160328_193506

Dextros, Aminosyror och Hydrolyserat Vassle protein har snabbt upptag för att direkt tillföra energi och byggstenar till dina utpumpade muskler, Maltodextrin och Vasslekoncentrat stödjer muskeltillväxt under den gyllene timmen efter träningen och Micellärt kasein samt Solrosolja ser till att du aldrig går tom på energi och byggstenar även om det går upp till 5h mellan måltiderna.  

En portion ger dig hela 1040 kcal för extrem viktuppgång, 3000mg kreatin monohydrat, 1000mg Taurin för ökad explosivitet och styrka samt hela 10,7g BCAA per servering för ökad muskelåterhämtning”

Produktbeskrivningen har sitt tydliga och informativa budskap. Texten är hämtad från Swedish Supplements hemsida.

 

 

Om jag får tycka till…

 

Det var väldigt passande som min sponsor Swedish Supplements släppte nya smaker på denna massiva gainer med tanke på att jag bara för ett par veckor sedan genomförde min efterlängtade debut i Better Bodies Challenge. Jag ligger nu på överskott för att utveckla det jag gör och vinna mer kvalitativ muskelmassa. Det är tuffa pass, men med bra mycket mer energi än under dieten som varade i 12 veckor. Jag måste helt enkelt bli en hel del större och tyngre, och Massive Mass lämpar sig väldigt bra kopplat till min önskan i detta.

IMG_20160328_185439

Dock, är ändå en full dos/portion för massiv för mig. Jag delar upp en portion i två, där den första halvan blandas i morgongröten och den andra intas direkt efter pass. De dagar jag har vilodag kan jag ta den andra halvan som ett mellanmål. 

Det må vara mycket psykologi i det hela, men jag vill mena på att jag redan ett par veckor efter Better Bodies Challenge börjat se framgång i mitt mål att ”växa”. Jag tycker mig kunna tyda det framförallt på axlar och armar. Axlar som också är lite prio ett för mig att jobba på. Nu pratar jag inte bara om styrka och explosivitet, utan även volym och massa rent fysiskt. Massive Mass är utan tvekan del i denna utveckling…

IMG_20160323_210404

 

 

Nytt för Massive Mass

 

Swedish Supplements har gjorde väldigt betydelsefulla förändringar kring denna produkt. Man har nu istället för tre smaker tagit fram ytterligare fem vilket ger hela åtta alternativ.

IMG_20160328_181733

Nästa smarta drag var att tillföra en annan mindre storlek på påsar för kunden att köpa. Från början var det enbart 7 kg påsen som gick att inhandla. Men idag finns det alltså även en smidigare 3,5 kg påse tillgänglig. Som sagt, väldigt klokt tycker jag.

PicsArt_03-28-06.29.22

Min favorit just nu är just ”Kanelbulle-smaken”. Perfekt i gröten och en god gainer att blanda i shakern efter pass.

Hoppas denna text kan få Dig att vilja testa kanske marknadens mäktigaste och smartaste gainer och jag hoppas såklart också att Du kommer uppskatta den och få hjälp av den på samma sätt som jag får i detta nu.

Nästa måndag kommer jag prata om en relativt ny produkt inom Swedish Supplements breda utbud som jag tycker borde uppmärksammas mer, nämligen Hydro Amino. På ”återskrivande” kära vänner… ?

/DMC

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.