Premiär – ”David har ordet” Nytt nummer av Fitness For Men ute nu och en stundande helg i Västerås.

8 apr 2016

IMG_20160407_222044

Häromdagen släpptes det nya numret av Fitness For Men och det var utan tvekan ett något mer förväntansfullt köp av tidningen denna gång. Varför?  

IMG_20160407_222008

IMG_20160407_224057

Jo, jag har fått det angenäma uppdraget att agera skribent för tidningen. Ett utrymme där jag kommer förmedla inspiration och motivation i denna skrivprocessen. Det mentala sinnestillståndet hos en individ är helt avgörande för allt vi tar oss an och jag hoppas att ”David har ordet” på ett eller annat sätt kan hjälpa er läsare i detta. David har ordet kommer vara ett återkommande inslag i tidningen och det är med stor ödmjukhet och tacksamhet som jag åtar mig detta uppdrag ?

 

Nytt event i Västerås

Förra helgen var det Norrköping och Gymgrossisten. Denna helg är det under lördagen fokus på Västerås och Optimus Träning & Hälsa. Det är invigning/nyöppning av denna club och det ska bli spännande att få infinna mig där och återigen få möjlighet att representera Swedish Supplements.

Men innan det bär av till Västerås på lördag morgon så hanns det under fredag med ett besök på Hårsalong ZAKZ här i Järla Sjö, en salong som faktiskt ligger bara ca 50 meter från min egen dörr. Blev väldigt nöjd med resultatet som Hakkan levererade. Det var första gången jag besökte ZAKZ och det lär absolut bli fler framöver.

IMG_20160408_174508

IMG_20160408_185251

Fredagen bjöd på en fin taco-kväll tillsammans med mina finaste tjejer. Och är du i Västerås eller har vägarna förbi hoppas jag att du kikar in på Optimus Träning & Hälsa, snackar lite och testar lite prima tillskott från Swedish Supplements ?

/DMC

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.