Riktigt proffsigt MM Sports!

30 aug 2016

Under gårdagen fick jag äran att representera Swedish Supplements på MM Sports på Sveavägen i Stockholm. Ett tillfälle för mig att förmedla det som jag tycker min sponsor Swedish Supplements gör så bra.

_20160830_141415

_20160830_141437

IMG_20160829_170313

Jag mötte upp Johannes som redan var på plats när jag anlände. Väldigt inspirerande att få arbeta med honom, mycket tack vare den stora kunskap han besitter när det kommer till kosttillskott överlag. Hela hans sätt att tala visar just på det enorma intresse han har för området.

 

Fokus på bemötande

I begreppet bemötande skulle jag vilja baka in ett annat ord. Nämligen service…

Jag personligen blev varmt mottagen av samtliga ur personalen på MM Sports. Det var en familjär stämning som gick att se i och med den lättsamma och positiva approach de hade till varandra. Ibland är det lite lugnare och ibland kan det vara något högre tempo på dessa event. När det är något lugnare brukar jag försöka se hur man arbetar den platsen jag besöker. Dels för att ”känna av” arbetsklimatet, dels för att läsa av hur kunden känner men också för att lära mig mer kring service och att bemöta andra. Beteenden överlag är något jag intresserar mig för, så det är kanske inte så konstigt att det blir som det blir för mig.

FB_IMG_1472559080174

Ofta finns det individer som man ”fastnar” lite mer med. En av dessa denna dag var en man vid namn Dominic (inte helt säker på stavningen). En väldigt skärpt man som la ifrån sig sin väska och jacka och ställde många av de frågor som jag själv anser är viktiga att informera om. Så när dessa frågor kom svarade jag gladeligen så bra jag kunde utifrån min kunskap och mina erfarenheter. Dominic sa sig själv arbeta med personlig utveckling och coaching, vilket blev en spännande gemensam nämnare i vårt samtal.

 

Ögonen på Pandy Protein

PicsArt_08-29-10.23.54

Från det att jag kom till MM Sports tills det att jag skulle åka hade jag i tanken att inte glömma att köpa detta omtalade Protein Pandy godis. Ögonen på korgen där godiset låg var återkommande för att se så det inte tog slut under eftermiddagen som jag var där. Theresia var på mig flera dagar innan om att jag skulle köpa dessa, så det var nästintill omöjligt för mig att glömma ?

_20160830_140855

Resultatet var i alla fall mycket positivt. Det är fascinerande hur man kan få det att smaka så bra som det faktiskt gjorde. Så all cred till tillverkarna av detta godis som jag tror kommer utvecklas ganska snabbt nu framöver.

Om du inte har möjlighet att åka in förbi MM Sports butik kan du beställa Protein Pandy här.

Tror inte du kommer bli besviken ?

/DMC

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.