SM i Västerås – Vi ses väl?

30 sep 2016

Hotel är bokat och imorgon lördag är det dags för mig och min älskade Theresia att ta kurs mot fina Västerås.En stad som jag tycker ska se sig stolta att få arrangera SM i Bodybuilding & Fitness. Som vanligt äger det rum i Aaros Congress Center vilket blir till en samlingsplats för landets främsta atleter och många andra profiler i branschen. För mig är det en av årets höjdpunkter vad gäller möjlighet att inhämta inspiration och motivation. När det är ett sådant stort antal personer under samma tak, med samma intresse, då blir det en viss energi som inte går att bortse ifrån.

Givetvis kommer Swedish Supplements vara på plats vilket ändå utgör huvudfokus för min vistelse. Jag hoppas kunna smita undan för att kika på Swedish Supplements atleter som tagit sig an utmaningen att inta scenen. Det handlar om förberedelser som inte går att sätta sig in i om man själv inte genomgått denna process. Det är en märklig sport detta som innebär månader av förberedelser, ofta ännu längre vilket lite gör det till en livsstil. Detta för att sedan ställa sig på scenen i ca 10 minuter och bli bedömd för sin fysik. De som kommer att tävla är…

 

Albin Eriksson

FB_IMG_1475255320618

 

Viktor Källberg

FB_IMG_1475255311650

 

Sara Kinnvik

FB_IMG_1475255303698

 

Albin har en imponerande stark tredje plats på SM sedan tidigare. Sara kommer närmaste från en hedrande silver medaljplats på Junior SM och Viktor kommer göra sin debut i SM sammanhang där han kliver in i +90 kg klassen. Så ett stort lycka till i helgen kära teamkamrater!

Vidare ser jag fram emot ett par aktiva dagar i Swedish Supplements montern där jag kommer att stå hela lördagen och på söndagen fram till ca klockan 13.30. Smakprover och ”mäss-priser” kommer vara möjligt att ta del av i montern hos oss.

Hoppas vi ses!

/DMC

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.