Var sak har sin tid… – ”Tålamod är en dygd” Ibland, eller för många kanske ofta, kan man inte välja vad man vill göra när.

13 Nov 2016

Uttrycket ”Tålamod är en dygd” har jag förstått handlar om förmågan att kunna hantera väntan och svårigheter samtidigt som man bibehåller ett lugn inom sig. Det handlar om att utstå en yttre stress samtidigt som man ska kunna leva utan att påverkas av negativa och destruktiva känslosvall. Och när jag skriver att var sak har sin tid, då är det verkligen så att jag vill koppla det till ovanstående text.

”Var sak har sin tid…” Det krävs en del att arbeta heltid, att starta eget, att vara skribent för en tidning, att driva en blogg, att vilja tävla igen, att vara en god livspartner och framförallt att vara en bra förälder.

Viljan att göra allt man drömmer om kan ibland leda till något destruktivt när det inte går som man vill. Jag försöker hantera det med ro där tålamod att göra detta på rätt sätt är otroligt viktigt. Vilja finns där, men ibland har som sagt var sak sin tid…

Något jag verkligen vill göra är som jag nämner ovan att ställa mig på scenen igen. Jag vill inleda den där dieten, en period som jag skulle säga att jag mår som bäst. Att se kroppen förändras till något som kräver så mycket hårt arbete är en av de mest tillfredsställande känslor jag känner till. Så motivation att inleda detta finns, men det är helt enkelt inte tid för detta just nu. Dels för att jag behöver växa en hel del för att ”våga” mig upp på scenen igen. Fokus ligger nu istället på min Theresia inför Luciapokalen.

_20161113_201436

Men något som jag har gjort, vilket också har varit energikrävande, det är starten av eget företag och allt som inbegriper detta. Jag är stolt att jag kommit till den punkt att jag faktiskt har startat ett eget företag…

 

Viljan att gå vidare

Jag bär på en stor vilja att utveckla det jag gör. Det är just därför jag gått vidare och startat mitt eget företag, för att så småningom kunna göra det jag drömmer om och har gjort så länge. Det hela började faktiskt redan för tre år sedan då då tankarna på att starta eget först kom till mig. Jag kom på ett namn för det jag ville skapa och tog hjälp av en kunnig person att ta fram en logga som skulle stå för det jag tror på och det jag vill att andra ska låta sig bli bekanta med. Själva utformandet av loggan började just med en frågeställning från personen/företaget jag anlitat där jag jag fick framföra vad det hela skulle symbolisera. Med tanke på att jag i detta inlägg tar upp skapandet av denna logga kan jag ju inte undvika att för första gången låta er ta del av den här… Så här presenterar jag lite försiktigt men stolt för er B-Strong (B-Strong Sweden).

_20161113_203020

 

B-Strong_011

Jag tycker att Sergio på Mogal Produkionsbyrå kom fram med en mycket stark, stilren och snygg logga. Dock, för tre år sedan, var min livssituation inte den bästa för att gå vidare med detta. Motivationen och stödet fanns inte riktigt där, till skillnad från nu. Theresia som jag lever med nu vill inget hellre än att jag ska få fullfölja mina drömmer, och det är jag oändligt tacksam för.

Tanken var att ta ytterligare ett kliv mot det jag vill i slutet av detta år, men jag märker nu att det inte är möjligt. Därav tålamod är en dygd… Jag vill så gärna, och jag kommer gå vidare, tro mig! Jag behöver bara invänta rätt läge för att göra detta och det kommer ta ytterligare ett par månader. Jag har fått både namn och logga godkänt från PRV (Patent och registreringsverket) vilket är ett stort kliv åt rätt håll. Faktiskt helt avgörande skulle jag vilja påstå.

_20161113_195839

Det behövs resurser för att inleda det jag vill göra. Kan hända att jag kommer att jaga dessa resurser lite snabbare än tänkt, men det kommer i så fall krävas energi och tid där annat kommer få stå tillbaka.

Räkna med att B-Strong Sweden kommer att slå till. Men när det gör det, vill jag att det ska göras på ett rättvist sätt så att jag kan nå ut till er så som jag önskar.

/DMC

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.