Den manliga förkylningen?! Det stämmer den kom för att drabba mig!

27 aug 2015

Mer än en vecka har gått nu sedan jag tränade sist!

Snacka om abstinens i kropp och själ när man ser pumpen och fysiken försvinna. Går det så snabbt att tappa det man byggt upp under ett stabilt år nu?

Nej självklart inte!

Detta skedde efter ett mycket tufft träningspass, vilket det ofta gör då immunförsvaret under och efter ett pass blir känsligare för virus och bakterier. Sanningen är att riskgrupper för just att bli sjuk är de som inte tränar alls samt de som tränar på elitnivå eller tuffare än genomsnittet. Mest hälsosam är du om vi stannar på medelmåtta träning för den så kallade hälsans skull.

Så vad gör vi när vi blir sjuka?

Jag har Boostat med en hel del vitaminer, mineraler och antioxidanter!

Lite av det jag druckit på en vecka (5dagar)

varje dag en koncentrerad shot ingefära och rödbets juice

En juice dagligen som innehåller spenat,avokado,ingefära,lime,gurka,selleri mm.

samt extra vitamintillskott av något slag!

 

Och ändå har det dröjt mer än en vecka att bli frisk. Fortfarande är jag inte helt på stigen igen, men snart så kommer det upp lite bilder på knopp och kropp igen.

 

 

Har varit och kör runt om i Skåne i jag på nya städer att hålla utbildning i. Senast var jag i ystad där jag stötte på några styrkelyftare nere i ett AWSOME källar gym

I detta gymmet såg jag något som fick mig att minnas tillbaka till när jag själv tävlade. Kan du gissa vad det är? Nostalgitripp check!

 

11911054_10153642915175712_1827502375_n

Kul att det fortfarande finns denna typ av utrustning någonstans i gym världen och inte bara glansiga maskiner som ser snygga ut, men till ingen nytta.

 

Fast den manliga förkylningen varit ett faktum så har jag jobbat på och fortsatt kämpa på för att nå ut till er alla där ute i Sverige med en kvalitativ utbildning som öppnar dörrar du aldrig visste fanns.

Tankar har gått att även jag skall öppna en ny dörr in i OCR världen. kommande år kanske en satsning görs och jag måste hoppas in för att ta över i tävlingarna 🙂

 

Sitter förövrigt på kontoret och sköter det administrativa idag så har ni vägarna förbi så titta in och säg hej. En ny klocka från www.Polar.com kom helt otroligt grym är den! kvalitet har helt plötsligt fått en ny betydelse. Laddar energi med aminosyror och Celsius !

11923394_10153642931655712_1536363824_n

 

Lets keep working on the dream that i must build!

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.