Första gången i Bosnien Samt 1 vecka kvar till SM i bodypress

27 Nov 2015

image

 

Sådär då bar det av till Bosnien och kurs i pt samt kostlära på fitness universe ?

Jag ser fram emot god mat och härliga elever här i Balkan , samt mycket skratt och hård träning!

Det är trots allt knappt en vecka kvar till tävling i bodypress . Kom en sväng förbi i Göteborg om ni har vägarna förbi.

Kom nyss till hotellet och är redo att slockna , ladda energi och göra mig redo för morgondagen !

 

image

 

Förövrigt har vi nu startat ett otroligt häftigt samarbete mellan Ds pt skola och mm sports

DS Personal Training School och MM Sports är stolta att meddela ett 3 års partnerskap där två av Europas största leverantörer inom utbildning och kosttillskott kommer att gå samman för att förse marknaden med kvalitet och kompetens i våra produkter och tjänster.

I mitt arbete som personlig tränare och som utbildare av personliga tränare, har jag varit försiktig med att främja kosttillskott till mina kunder och studenter. Detta baserades på grund av så många kontroversiella spelare i tillägget marknaden vars produkter var hög risk och med lite forskning bakom dem. Jag var också lite skeptisk eftersom jag tror att de flesta människor kan få sina näringsbehov från att äta en välbalanserad kost, men ju mer jag jobbade som tränare och utbildare jag började inse att behovet av tillägg till en väl balanserad diet var nödvändigt för personer som tränar aktivt.

 

Så om du är en lagidrottare, sportsman / kvinna, tränare, personlig tränare, fitness utövare, arbetar med hälsa och fitness, gym medlem som vill se resultat i din träning och prestation, då skulle jag rekommendera att du går till en MM Sports butik i närheten du och be personalen om råd och om vilka tillskott du personligen behöver för att få dig att nå dina mål!

 

image

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.