Hur tar du din träning till nästa nivå? Vad hjälper dig ett steg längre?

26 feb 2016

En bra fråga , till att börja med så kanske de flesta vill komma igång med träningen och skapa en rutin av den fysiska aktivitet vi kommer att utföra.

Så första steget är att orka och ta sig upp ur soffan och pallra sig iväg till gymmet eller till den fysiska aktivitet som kanske motiverar dig mest. En sak som jag kan rekommendera är att träna direkt efter arbetet , då vi redan är uppe i varv och inte har hunnit sätta oss framför tv eller data, sänkt vilopulsen och börjat slappna av.

Så tillbaka till överskriften ,titeln , att ta sin träning till nästa nivå!

Det finns många olika alternativ som vi kan använda oss av för att utifrån vad som passar oss bäst göra träningen till så bra och glöm inte , roligt som möjligt.

Jag personligen älskar att träna tillsammans med någon, det spelar inte någon stor roll med vem , det viktiga är att vi pushar varandra , skrattar och motiverar varandra så mycket vi bara kan.

Sen så har jag alltid med mig min utrustning som talar om för mig hur länge jag tränat , kaloriberäkning , puls, intensitet, tidtagarur och sömn! Varför är detta så viktigt för mig frågar vi oss? Jo för att jag ska följa upp dagligen , veckovis eller månadsvis hur tränings går samt vilka parametrar som påverkar min träning till det positiva och vad som kan tänkas hålla tillbaka min utveckling.  Just därför använder jag mig av nya POLAR A360! , har ni missat den så kan ni läsa mer och köpa en på http://www.polar.com/sv

 

12767937_10154020630560712_203201127_o

 

Förutom alla dessa positiva saker har den -Lång bateritid-superbekväm att ha på sig dygnet runt -samt vattentålig upp till 30m! – detta är endast få av alla de funktioner som finns 🙂

 

maxresdefault

 

Mina andra superredskap som jag älskar att använda är musiken! Med mina Jaybirds så tar jag mig till nya nivåer! allt från mer fokus till en bättre mind body conection , hitta mig själv och lägga fokus på rätt sak vid rätt tidpunkt.

Nu får ni ha en underbar fredag och helg så ses vi på flex måndag 😉

12772890_10154020631910712_242273996_o

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.