Jag orkar inte vara sjuk mer!! Vilka huskurer ska man köra på, det finns ju tusentals.

19 feb 2016

Nu har jag fått nog!

Jag har provat allt från läkemedel till ingefära, vitlök och citron, men ingenting vill hjälpa mig mot den här djävulska bröstsmärtan, rinnande näsa, hosta och feber.

Jag är inne på andra veckan nu och det verkar ha avstannat , det blir varken bättre eller sämre. Samtidigt om att kroppen inte är i högvarv tillsammans med att huvudet inte riktigt är på skaft , ska jag hålla i dubbla kurser i göteborg 🙂

Just nu kör jag både nutritionskursen samt massagekurs i vårt fina Göteborg med ett gäng väldigt duktiga och hängivna elever med mycket energi och laganda!

Men åter till sjukdomen!

Efter att ha legat inne på akuten med nästan 41 graders feber , så kan jag tala om att jag inte kännde mig stark i det tillståndet, man känner sig som en liten nyfödd valp som inte kan hantera sin kropp. Varken hur kall eller varm den ska va eller hur jag ska röra mig och tänka.

Och även nu x antal dagar efter känner jag att det behövs någonting för att lindra abstinensen av att inte kunna träna eller röra på mig då jag blir andfådd vid minsta ansträngning.

Planen som den ser ut just nu går ut på att vila och försöka att inte tänka på alla träningspass som går förlorande och alla GainZZZ som jag går miste om och istället fokusera på positiva saker som att man snart får träffa nära och kära igen, eleverna som skapar energi och vilan som man får lära sig uppskatta.

Några av de råvaror jag försökt lägga fokus på är just de väldigt antiinflammatoriska och antioxidativa varorna :

Ingefära : lite mer om ingefärans effekter kan ni läsa på http://www.newsner.com/2015/11/det-haer-haender-med-din-kropp-naer-du-aeter-ingefaera-varje-dag/

Ginger

Bär

vitlök

Min tävlingsdebut närmar sig med stormsteg och detta kändes verkligen som ett bakslag på min stig mot athletic fitness. Men med varje bakslag kommer det även framgång så just nu försöker jag hitta ljuset i den tunneln som verkar va lång och mörk.

 

Snart kommer jag även gå på ett kostschema och köra på ett nytt upplägg på träningen , Mer information om kostschemat och upplägget kommer framöver.

 

Tills dess ta hand om varandra och shotta ingefära!

 

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.