Kunskap kan ingen ta ifrån dig! När vi lär, lär vi för livet!

12 Nov 2015

Vi börjar i skolan när vi är 5-6 , vissa ännu tidigare.

Vi lär oss hur vi ska bete oss, hur vi anpassar oss till det som är bra samt vad vi måste göra för att få ett betyg eller positiv feedback från lärare, kamrater etc.

 

Det kommer en period i livet där varje människa kommer att göra ett val. Vill jag fortsätta följa normen, lära mig reglerna och vara normal? Eller vill jag hitta min väg, sticka ut från mängden och följa min dröm?

Valet är ditt!

 

Oavsett vad du väljer så måste du när du gjort ditt val planera och lägga upp en strategi för att nå dit du siktat. En viktig sak på vägen är att våga!, och med våga menar jag att våga be om hjälp. Ingen har någonsin tagit sig till toppen på ett berg självmant utan det gör man med ett grymt team !

 

Detta året är inte slut än, Och hittills har det varit helt fantastiskt och verkligen som att åka en bergochdalbana! Ibland går det upp och ibland går det ner, men vi måste åka hela vägen för att när åkturen är över antingen våga åka igen eller byta åktur. Jag personligen väljer att köpa åkband för att jag vill åka så mycket som möjligt och så länge jag kan!

 

lucia

 

Med ett brutet revben har jag även idag anmält mig till SM i Bodypress som kommer gå av stapeln den 6 december på lucia i Göteborg! Be there or be square.

För er som inte vet vad detta innebär är det antalet gånger du kan pressa din egen kroppsvikt i bänkpress på 100sec! Antar utmaningen närsomhelst!

Ha en fantastisk dag och fortsätta göra val som ni inte kommer ångra och håll i er hårt under åkturen!

Missa förresten inte vår deal med Xercise i Kristianstad!

exer

 

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.