Min egen häxblandning för ett pass med maximalt med energi och pump! Med eller utan kosttillskott?

20 mar 2016

NU kommer det 🙂

Kosttillskott har alltid funnits i min vardag ända sedan jag började träna. Till en början (fanns) det inte så mycket ,utan protein, kreatin och koffein var i princip det vi på gymmet använde oss av och nyttjade (förutom koffein , inte gott med kaffe i den åldern) så provade jag mig fram med olika smaker av protein. För att få min så kallade PWO, köpte jag en dubbel guld nougat och slängde i mig minst en gång per gym tillfälle.

Än idag har jag en weak spot för nougat! men vem har inte det?

Så nu övergår vi till min häxblandning som kanske inte är en häxblandning för alla där ute men för mig som inte åkt på den breda  kosttillskotts vågen allt för länge så ser det ut såhär.

Innan träning.

  • 1 rågad skopa Jacked PWO från mmsports
  • 2 1 skopa maltodextrin från bodyscience
  • 3 1 tablett agmatin
  • 4 30 minuter innan det 5 gram kreatin
  • 5 5 gram kreatin och en gainer efter träningen.

In och prova combon på http://www.mmsport.se

 

Body Science #2

 

Imorgon bär det av mot Montenegro!  En grymt intensiv vecka fylls med nya spännande platser att utforska , nya personligheter och människor att lära och lära mig av , samt samla inspiration och inspirera mot ett samhälle där hälsa, ledarskap, passion, positiv attityd och vänskap skall bli en norm. Jag berättar mer i veckan 🙂north-montenegro-tour-002

 

 

 

 

Just nu är det 4e veckan som jag undervisar sammansatt, detta är oerhört spännande och energigivande , det tar också energi från annat såsom träning,vänner familj mm.

Vi på DS PT skola och lärarna här är tillgängliga dagligen under utbildningsdagarna från 09:30-20:00! och utöver det svarar vi alltid på helger också, vårt mål med detta är att ge service utöver det vanliga och finnas där för våra studenter.

Utöver de lände i norden och utomlands som vi funnit i har vi nu valt att ta ytterligare ett steg till. Vi drar till THAILAND!

thaliand - Copy (2)

 

 

Med detta avslutar jag dagen med lite smarriga tacos och förbereder avfärd mot en ny destination!

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.