Sm i Athletic fitness närmar sig med stormsteg 3 eller 2 tävlingar i år?

2 sep 2016

Snart är det tid för debuten i AF, både spänd och nervös försöker jag nu hålla huvudet på skaft, öva posering och samtidigt hålla intensiteten i träningen på så hög nivå jag bara kan.

Nu har jag även bestämt mig för att hålla de till SM och decembercupen i år. Ni kanske undrar varför?  Min anledning är simpel, jag kommer inte att hålla 4 veckor diet till efter SM av olika anledningar men framförallt för att jag skall kunna ge min omgivning, familj , vänner den bästa av mig själv. Detta inkluderar även utbildningarna som vi håller där standarden skall vara på högsta nivå!

—————————————————————————————————————————-

Fokus just nu ligger självklart på tävlingen som är om 2 veckor samtidigt som DS trademark just lanserade sina nya distansutbildningar som är helt fenomenalt. Just nu har vi skapat möjligheten för eleverna att gå utbildningen på sina egna villkor med uppgifter och uppföljning över ett helt år, med avslutande examineringar under fysisk närvaro.

För att läsa mer om detta gå in på http://dstrademark.se/utbildningar/distansutbildningar/  och tveka inte att fråga mig om allt och inget på [email protected]

Just nu har vi även ett lanseringserbjudande som ni kan ta del av på hemsidan.

—————————————————————————————————————————–

Att prioritera vad som är viktigt och vad som behöver göras nu, om en stund och längre fram är bra att lära sig strukturera upp för att lyckas nå de mål man väljer att rikta sin fokus mot.

För att gå in mer på det så ställer jag frågan. Har du ett mål att sträva mot eller skjuter du pilbåge i blindo? Se till att hitta din måltavla och sikta mot mitten kontinuerligt. Även om du inte prickar Bullseye var gång så har du riktningen mot din pil utvisad.

—————————————————————————————————————————-

Lite tips för ljust goalsetting

success is target
success is target

Viktigast för att nå ditt mål är att just att sätta upp ett mål!

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.