Vad Är en personlig tränare? Vill du ha en spark i rumpan så har du kommit fel!

10 jul 2015

Vad Är en personlig tränare?

Vill du ha en spark i rumpan så har du kommit fel!

En personlig tränare är mycket mer än bara någon som motiverar dig till att träna eller som den vetenskapliga beskrivningen påpekar ” någon som visar dig hur din kropp fungerar i träningssammanhang”

En personlig tränare kommer att förändra ditt liv. Det kan vara allt från att du orkar bära dina ICA kassar från affären till bilen, till att du orkar leka och ha energi kvar till dina barn eller barnbarn.

En personlig tränare kommer att leda dig in på en nivå i livet som du inte trodde fanns. Orken, energin, modet och till sist passionen kan komma att växa så oerhört mycket att även de personer som finns omkring dig påverkas positivt.

Vad behöver då en personlig tränare vara under sin verksamma tid?

En coach?
En motivator?
En inspiratör?
En Psykolog?
En kompis?
En förebild?
En ledare?

En ……..? Listan kan göras lång!

Att vara personlig tränare handlar om så mycket mer än att bara vara skon som sparkar rumpan. Yrket är världens bredaste. Det finns inget yrke i världen som behandla lika många områden som en duktig personlig tränare.

För att lyckas med allt detta krävs det att personen också håller sig utbildad och hela tiden strävar efter mer kunskap.

En personlig tränare behöver vara så komplett som möjligt!

Därför hänvisar jag alltid till vidareutbildningar som finns runtom i landet och bland annat på Ds pt skola. Att fördjupa sin kunskap i olika områden för att skapa en bredd kommer också att ge dig ett starkare marknadsvärde och även en rikare ekonomi genom att bli mer attraktiv för de klienter som letar efter personlig tränare.

Nischa dig för att stå ut ur mängden!

För att avsluta säger jag bara att ni borde vara redo för kommande pt och kostrådgivar klass från dubai!

11062345_10152837266697000_8078927247082108226_n

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.