Förändring! Hade det varit lätt hade alla gjort de...

17 Nov 2016

Gokväll ❤

Vi alla vill säkerligen förändras på det ena eller andra sättet men inser att det funkar inte i längden.. Vad kan vara problemet? Jo vi gör alldeles för stora förändringar och vill ha snabba resultat. Det blir helt enkelt för svårt mentalt!

Förändra livsstil istället för en Quickfix! 

Varför hetsa och tappa vikt snabbt? Tänk på hälsan i första hand. Om du istället minskar på socker, vitt mjöl och mängden kalorier per dag så kommer du säkerligen börja gå ner i vikt i en mer hälsosam takt än att köra en Quickfix variant som oftast får dig att crasha efter ett par veckor.. Självklart bör du motionera lite mer oxå ❤ Hellre satsa 1 år på att leva ett balanserat liv där du på längre sikt tappar vikt och mår bättre mentalt.

Vet inte hur många jag har hört säga att nu jäklar kör vi!! Börjat gymma 5 gånger i veckan och förändrat kosten rätt mycket. Baam efter 3-4 veckor orkar dom inte mer och crashar totalt och börjar äta mera istället.

Ge dig själv chansen till ett bra liv!

Sluta hetsa och lyssna på din kropp & hjärna. Använd tex matkalkyl.se och räkna ut hur mycket kalorier du skall ligga på för att gå ner i vikt ? Hör av dig om du behöver hjälp med att räkna ut dina kalorier..

instagram: @getfitstayfitsweden

Ha en härlig dag/natt ❤

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.