Uteblivna resultat? Dags att ta sig en funderare. Läs igenom och se om du hittar något du kanske borde förändra.

19 okt 2016

Godmorgon alla goa ❤

Är du den som strävar efter resultat men resultaten uteblir månad efter månad? Gå igenom checklistan och ta dig en funderare på vad du kan förbättra. Kanske kan detta hjälpa dig att komma närmare dina mål. ?

? Hur bra/länge sover du? 6-7 timmars bra sömn eller mer är viktigt. Alltid härligt att få känna sig utvilad.

? Äter du tillräckligt mycket protein? Ett bra mått att gå efter brukar vara 2gr protein per kg kroppsvikt.

? Äter du för lite/mycket kalorier? Ibland kan kalorierna flyga iväg beroende på vad för mat du äter under dagen. Försök att äta ren mat och ha koll på dina kalorier. (Om du försöker gå ner i vikt) För lite kalorier är inte heller optimalt för debatt mentala biten. Är du helt slut varje dag pga för lågt kaloriintag så är det heller inget bra.

? Tränar du verkligen hårt eller hade du kunnat träna hårdare? Oftast lätt att hamna i en ”bekvämlighets zone”. Pusha dig själv att lyfta tyngre/fler reps sålänge tekniken finns där. Ingen idé att nöta repetitioner efter repetitioner om det knappt är jobbigt. 

? Chocka kroppen genom att byta övningar, antal reps/sets och vikter. Testa att gå på något nytt gruppträningspass som tex Grit Strenght på Nordic Wellness. Kanske aldrig testat att köra med kettlebells osv? Prova på 🙂 Be någon som kan visa dig tekniken ?

? Gör en undersökning hos läkare och se så allt står rätt till. Kanske är det något som gör att dina hormoner spökar osv.

? Jobba med ditt mentala tänk. Hur du hanterar negativa situationer. Försöka hitta det positiva i negativa saker som händer. Du styr själv dina tankar och varför välja att tänka negativt? Du om någon är en viktig del av folks vardag även om du kanske inte tror på det längre. Viktigt att hitta sitt självförtroende och sluta tvivla på dig själv ❤ Du har väldigt många egenskaper som du gärna glömmer av pga dom negativa händelserna.

 

Mig hittar du på olika Nordic Wellness runt om Göteborg men oftast på Nordic Wellness Kungälv. Behöver du hjälp med kost/träningsupplägg så hittar du mig på www.getfit.se 

Länk till mig som coach:

Mattis Vainikainen.

 

Alltid lika härligt att få förändra människors liv ?

Ha en härlig dag ❤ Snart helg igen 2016_1009_10431500

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.