Påverkad av din omgivning? Har du tänkt på hur ofta?

Mentalt Tänk 19 Nov 2016

Gokväll alla sköna människor. ❤

Har du tänkt på hur ofta andra lägger sig i dina beslut gällande allt? Idag nämner vi träning/kost..

Några exempel:

1. Du har beslutat dig för att äntligen ta tag i kosten och fixar med matlådor till jobbet. Låt oss säga att det är 150gr Potatis, 120gr kyckling och grönsaker. Vad är den första kommentaren du får höra? Får ständigt höra människor som råkar ut för detta så du är absolut inte själv. Andra tycker det är normalt att äta en ”bea” sås på 250kcal innehållandes massa dåligt fett, friterade pommes etc. Och kanske tom en chokladboll/wienerbröd som efterätt..

2. Du mår hur bra som helst efter dina träningspass och tränar 5-6 dagar i veckan. Du känner dig awesome!! Hur reagerar folk som inte tränar? Jo dom säger: Det kan inte vara så hälsosamt att träna sådär mycket.. Du kommer skada dig osv.. Men hallo?? Varför inte berömma och berätta hur stolt du är som en vän för att du är så duktig o tränar.

3. Du blir bjuden på kalas och tårtor, kakor, Coca cola serveras. Du har precis äntligen ändrat kosten och börjat tappa vikt.. Du tackar nej till dessa sötsaker och får höra att du är ”konstig” som inte äter/dricker detta för det är ju ett kalas. Vänner bör väl ha förståelse och absolut inte bjuda/kommentera negativt när du faktiskt är hälsosam och gör en förändring..

4. Tar många selfies på Instagram för du är så stolt över dig själv och din förändring. Du har i åtanke att du vill inspirera/motivera andra genom dina bilder.. Andra lägger sig i och säger att du söker bekräftelse, försöker visa hur DUKTIG du är m.m.. Inte en enda kommentar ifrån vänner som säger hur grym du är!

Va stolt över dig själv och låt inte andra människor få trycka ner dig! Du är unik och grym som gör en förändring mot ett hälsosammare liv. Fortsätt kämpa på och ta inte åt dig av negativ kritik när du gör hälsosamma förändringar. ❤2016-09-18_17.27.15

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.