Du är din egna progress ? Hur ofta önskade du tex att du började träna den där gången för 3 månader sedan?

Vet inte hur många gånger jag hör människor som önskar dom gjorde saker annorlunda men att dom inte ”bryr” sig. Många gånger handlar detta om sämre självförtroende. Kanske dags att vända på detta och faktiskt göra dig själv en tjänst och våga ta steget mot förändring.

Älskar just detta ordet: Förändring!

En livsförändring kan göra otroligt mycket mentalt för dig. Att få känna att även du faktiskt kan om du bara tror på dig själv. Va stolt över det positiva du gör istället för att bara se det negativa.

Att våga gissa inför en större grupp människor är otroligt svårt för många. Rädd för att göra bort sig är en vanlig orsak.

Fråga dig själv!? Vad vill jag? Hur skall jag göra? Varför gör jag detta? Och börja lita på dina egna förmågor så börjar vi där ❤ Om jag kan så kan du! ??

Jag tog steget mot ett hälsosammare liv och ibörjan va det inte alltid lika lätt. Men med rätt kunskap så funkade det perfekt och hade aldrig varit där jag är nu om jag inte tog steget mot förändring!

2 kommentarer

Annika 23 Nov 2016

Varifrån fick du den kunskapen som gjorde det lättare att hålla fokus på din förändring , hade du hjälp av en pt eller läste du själv på om kost ?

Svara
  Mattis Vainikainen
  Mattis Vainikainen 27 Nov 2016

  Hej Annika 🙂
  Jag hade helt missat detta inlägg och ber om ursäkt för sent svar.
  Jag har lärt mig helt själv då jag utvecklade ett intresse för allt inom kost/hälsa. Satte upp flera mål som jag skulle klara av påvägen.. Du kan alltid höra av dig om du behöver hjälp eller om du kanske bara har någon fråga 🙂

  Svara

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.