100 straffburpees ;)

Crossfit, Gladiatorerna 13 sep 2016

Vet inte riktigt vad jag höll på med i morse…

Jag gick och la mig i tid igår, 23:00, gick upp 08:00 vilket är gott om tid för att åka in till mitt pass som jag håller kl 09:00 varje tisdag. Men av någon anledning fick jag för mig att det var 10 passet började och jag åkte till till 09:15 haha…som tur var hade William (som jag visste var på plats) påbörjat passet och såg lite frågande ut när jag stövlade in…inte förens då så fattade jag att jag var sen. Vet inte riktig varför det blev så, måste haft för lite att göra och tog det för lugnt på morgonen.

Jag tog över passet från Willian och på slutet fick medlemmarna bestämma en bestraffning för att jag var sen. 100 burpees på tid blev domen, jag körde igång och var klar på 5:11…efter det var jag vaken i alla fall haha

Straffburpees är bra på många sätt, man får träning och man vill inte göra fel igen 😉 Det kan tex användas till annat också, vet en kompis som har infört att deras barn får en timme skärmtid per dag, för varje timme utöver det så måste det betalas med 20 burpees, rätt bra sätt att begränsa barnens skärmtid och få in träning på samma gång 🙂

Efter lunch körde jag Andreas pass igen.

Körde rygg och baksida lår först.

Sen körde jag rehab för min abductor som börjar bli bättre medan Andreas körde annat.

Sen körde vi OH gång, 15 m x 6. Jag är som ni vet jäkligt stel i axlarna och måste muskla vikten mycket, jag tycker att det går åt rätt håll men jag kompenserar fortfarande med att ta ut rörligheten jag saknar i svanken. Här har ni en länga med 80 kg:

Andreas kör med 120 kg utan problem så jag har lite kvar dit…

Sen körde vi Assault bike, 3 varv av:

  • 6 min på 375 W+
  • 2 min vila

Det var jobbigt men inga problem att hålla.

Dcore kommer med flera nya snygga kläder som jag fått hem för att testa. T-shriten jag har på mig ovan gillar jag riktigt mycket, snygg färg och riktigt skönt material som har polygen i sig så att de inte luktar så mycket.

Deras nya kollektion lanseras den 15 september, då måste ni kolla in den här: Dcore

På kvällen blev det lyx mat när frugan gjorde sin grymt goda GI lasagne…

God som fan…ska se om jag kan få receptet och lägga upp här 🙂

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.