8 års fest på Prison Island

Crossfit, Gladiatorerna 13 maj 2016

Nicole fyller 8 år imorgon och älskar att titta på Fångarna på fortet, därför ville hon ha sitt kalas på Prison Island i Linköping. Det är som Fångarna på fortet light och riktigt kul…jag har också kört det tidigare med jobbet 😉


Man springer runt i olika celler där man ska lösa uppgifter och klarar men hela eller del av uppgiften så får man poäng, det lag som samlar mest poäng vinner.

Cellerna är olika svåra och bredvid dörren ser man vad som krävs gällande fysik, teknik och taktik. Där står även poängen man får om man klarar den.

Man får testa alla celler hur många gånger man vill under tiden man kör. Havet var helt klart en favorit 🙂

Som kalasställe funkade det jätte bra! När man fick barnen samlas i kalasrummet, där fick de dela in sig i lag och hitta på lagnamn. Sen fick de info om hur det funkade med cellerna, poäng etc. När genomgången var klar körde dem 1,5-2 h och jagade poäng.

När dem var klara fick dem fika och godis.

Sen gick de igenom poängen och Nicole lag vann 😉

Efter det var det presentöppning och Nicole fick massa fina saker från sina kompisar och klasskamrater.

Barnen tyckte det var riktigt kul att köra cellerna även om vissa saker var svåra, men då kunde man som förälder hoppa in och hjälpa till lite, också kul 😉 Det bästa är nog att man slipper kaoset hemma, dem leker av sig och röjer på annans mark och det är värt mycket tycker vi.

Så funderar ni på ett kul och aktivt kalas så kan vi varmt rekommendera Prison Island, ni hittar mer info här: Prison Island 

Avslutar med att säga grattis till Nicole, min stora fina tjej, jag är en stolt pappa till dig, mitt allt! 🙂

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.