Ako öppnar Gym och Box

Crossfit, Gladiatorerna 3 Nov 2015

Ako och Alexander öppnar Crossfit Atum en gym och Crossfit anläggning i Stockholm i december, grymt kul! 🙂

Crossfit Atum kommer att ligga i Stadshagen på adressen Warfinges väg 26 och vara 800 kvm stort med det bästa av två världar, gym och Crossfit. 

Det är på tiden att Ako öppnar något och det ska blir grymt kul att se när det är klart. Så bor du i Stockholm och är sugen på ett nytt ställe så ska du kolla in det. 

Redan nu så kan du anmäla intresse om medlemskap till mycket förmånligt pris, kolla in deras kampanjer här: Crossfit Atum

 
Idag var jag lite piggare än igår. Jag körde min mobiltet slaviskt i vanlig ordning. Det går bättre och bättre även om det går sakta. 

Blad annat kör jag Windmills varje dag, en bra övning för axelmobilitet och skuldrakontroll. För en månad sedan kom jag inte ner mer än 20 cm, nu kommer jag ner till golvet med 24 kg.

 
Sen körde jag och Andreas handstående, det gick sådär, måste jobba mer på rörligheten i handlederna känner jag.

Efter det så körde vi 15 kcal rodd på minuten i 20 min. 15 kcal tar ca 30s att ro så det blev 30/30 intervaller kan man säga. Gick bra och rätt kul när man är två.

 
På kvällen åkte jag och familjen till stan för att klippa tjejerna, dem blev jättefina. Efter gick vi till Texas och åt middag, jag och tog en entrecote med sötpotatis pommes, så gott.

En riktigt mysig kväll med familjen.

 
Imorgon blir det jobb och annat kul i Stockholm.

/P 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.