Allt om nya entrén i Gladiatorerna Som gick helt fel först...

Gladiatorerna 3 apr 2016

Hoppas ni såg gårdagens avsnitt och min nya entré, det var ett riktigt bra avsnitt och entré blev riktigt bra 🙂

Men när vi skulle spela in den så gick det helt galet på första försöket…

Vi hade repat på land och jag hade testat att slita upp buren. Det är inga plaströr kan jag lova utan riktigt stål men det gick att slita isär dem om jag tog i allt vad jag kunde. Så långt allt lugnt.

När vi sen skulle spela in så hoppade jag in i buren när den hängde ovanför vattnet. I vattnet fanns en dykare med extra syrgas till mig som jag fick andas i när jag skulle sänkas ner. Röken på vattnet trycker bort allt syre så det går inte att andas även om jag skulle ha huvudet ovanför vattnet i röken. Första gången de sänkte ner mig så hade dem inte satt fast trägolvet i buren så när den kom ner i vattnet så började den flyta och trycka mig uppåt i buren. Samtidigt, när jag kom ner i vattnet som bara är 14 grader, så krympte mina lungor och andningen blev svårare och jag kände att detta går åt skogen. Pga röken såg ingen ovanför vad som hände. Jag försökte hålla emot golvet och trycka mig ner samtidigt som jag försökte andas, det gick inte och jag slängde ut munstycket och höll andan istället, jag visste att efter ca 20-30 sekunder skulle jag upp igen. Det fanns en nödlucka i taket som jag skulle kunna använda om det gick fel men jag kunder inte släppa golvet, då hade det tryckt upp mig, så jag höll andan, höll i golvet och höll emot mig, det var långa 30 sekunder kan jag lova och inget för någon med klaustrofobi haha…när de väl hissade upp mig så hänge jag i buren med golvet helt på sned och vi fick avbryta. Det klipper kommer garanterat med i årets Nyårskarameller 😉

På andra försöket hade dem fäst golvet ordentligt och allt gick enligt plan, ner i vattnet, syrgas, ut med gasen och upp…

Pga av det kalla vattnet så var jag inte direkt varm i musklerna när jag skulle slita upp buren, men tack vare publikens skrik och allt adrenalin så gick det 🙂

Jag tycker den blev riktigt cool och att jag ser arg ut på riktigt haha, sista blicken när jag pekar på utmanaren är jäkligt cool.

Här kan ni se hela entrén: Ingenting kan hålla Pansar fången

När jag skulle ut ur buren så gjorde vi en kul extra sketch där jag tar på mig armpuffar, håller för näsan och gör ett magplask i från buren haha…får se om det kommer upp på webben sen.

Efter den entré så var det inte läge att förlora i Duellen och jag satsade allt från början, det gick bra och Nils hade ingen chans.

Nils bror Gustav var riktigt duktig och gasade hela programmet, allt gick inte bra men han var grym i Rekylen, Pendels och Gatloppet där han fintade mig ordentligt efter jag stoppat honom en gång.

Då vart jag revanschsugen och det fick Nils sota för, han kom till mig och jag gav allt, tillslut kröp han in i Toros zon med mig på. Jag fortsate mosa hans fötter i sista zoen men jag hade mina egna fötter i min zon, Wikegård tyckte det var fusk men jag körde enligt reglerna, vi får inte lämna vår zon, det gjorde jag inte 😉

I Hinderbanan var det inget snack, Gustav krossade sin bror och vann enkelt. Även Tia var grym och höll undan och vann, grattis till båda.

Bästa avsnittet hittills helt klart och jag ser redan fram emot nästa! 🙂

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.