Attackboll mot Hugo Ikväll smäller det ingen...

Crossfit, Gladiatorerna 6 jun 2015

Men först lite om igår. Jag tränade med frugan på morgonen och det var riktigt kul att köra ihop. Vi körde först Hang Snatch på minuten, det gick ok för mig, koppen kändes lite sliten och jag hade inte sovit tillräckligt bra. Jag klarade upp till 65 kg.

Men Jill satte PR i Hang Snatch, grymt! I och med att vi tränade innan frukost så tog Jill Core Performance för att få extra energi och det funkade riktigt bra kan man säga 😉 Hon tycker precis som mig att den ger riktigt bra med energi i passen, vilket är tanken och effekten av de snabba och långsamma kolhydraterna i den.

Du hittar den här: Core Performance

Igår var det äntligen lite sommarväder och efter jobbat så tog vi ett dopp poolen innan Gladiatorerna, riktigt skönt.

Gårdagens avsnitt var sista kvalomgången, ikväll är det semifinal.

Det var ett riktigt bra program och tjejerna dansade loss ordentligt.

Utmanarna igår var riktigt sköna allihopa, speciellt Anton och Sofie spred mycket glädje och visade hur kul de tycket det var att få vara med i Gladiatorerna. Även när det inte gick så bra så höll de humöret uppe och var positiva, kul att se. Det är många som söker som utmanare och får man chansen att vara med så måste man njuta också även om tävlingen i sig är viktigt och man självklart ska göra allt man kan för att vinna.

Jag vet ju hur kul det är och även om Pansar inte visar någon direkt glädje när han kör så kan jag lova att jag leer inombords hela tiden när jag är inne på arenan och kör.

Igår mötte jag först Anton på Hängbron och jag var rätt taggad innan och försökte psyka honom som ni kanske såg. Men det bet inte på honom och han bara gravade 🙂 Jag vann dock rätt enkelt och firade energiskt i vanligt ordning haha

Sen körde jag rekylen mot David och det gick också rätt bra, släppte 9 poäng vilket är helt ok även om jag gjorde något miss tycker jag.

Hinderbanan i går var sjukt spännande i båda mötena. Sofia och Maria kom båda till rullbandet samtidigt, Maria kom upp, inte Sofia och Maria vann. Mellan Anton och David blev det ännu jämnare, båda kom upp för bandet samtidigt men Anton gjorde en helt sjuk avslutning och bara sprang över balansbommen och tog segern.

Grattis Maria och Anton till semifinalplatserna.

Deras semifinal går på fredag nästa helg och sen är det fina på lördagen.

Idag är det också en semifinal och jag gör premiär i Attackbollen…men inte mot barnen…

…även om det är sjukt kul, utan jag möter min vän Hugo Rosas. Minst lika kul och det kommer bli krig.

Det är alltid speciellt att möta någon man känner. Jag vill ju att Hugo ska vinna och gå vidare så klart men samtidigt så vill jag verkligen inte förlora mot honom (eller släppa mycket poäng) för då får jag höra det på middagar resten av livet haha. Därför ger man alltid lite extra mot polare och det kommer jag göra även ikväll, missa inte den fighten.

Hugo och hans Paula och Molly har även varit med på vår ProFitness Camp resa till underbara Aloha Hill Club i Marbella.

Dem tyckte det var grymt bra och vill gärna åka igen vet jag.

Det finns några platser kvar till resan dit i Oktober och vill du följa med då ska du anmäla ditt intresse här:

ProFitness Camps – Marbella 7-14 Oktober 

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.