Brottning och friidrott

Crossfit, Gladiatorerna 30 apr 2016

Igår gjorde jag ett jobb åt Skogaholm, jag stod på Ica Maxi och City Gross i Norrköping och åt bullar och träffade barn…


Kul och gott jobb men inte så bra för formen, tur att det inte är sådana jobb varje dag haha

Många av barnen som kom ska vara med i Barnens Hinderbans och det är inte långt kvar nu till loppen i Linköping 5 maj och Norrköping 8 maj. Vädret ska bli som idag, sol och rätt varmt och det kommer bli en grym fest.

Det finns startplatser kvar och ni bokar dem här: Barnens Hinderbana

 Idag så var jobben mer aktiva, först körde jag brottning med barn på ME Home i Linköping.


Vi brottades i en säng och det var den skönaste brottningsmattan jag kört på 😉

  
Direkt efter åkte jag till Stadion för att spela in en reklamfilm för Bauhaus Galan på Stadion.

I reklamen möter jag friidrottsungdommar i 3 olika grenar för att visa hur imponerade duktiga friidrottare är och svårt friidrott är.


Vi började med 60 m och jag kom inte sist i alla fall och jag spang på 08:52 😉

Sen körde vi längdhopp, att väga 104 är ingen fördel när man ska flyga genom luften och gravitation vill annat, men jag gav allt i alla fall…Jag kom 4,22 m och fick stryk av de flesta. Sen körde vi kula och där kom jag drygt 9 m med senior kulan. Men Gustaf som är 16 år och grymt lovande ungdom slog mig med någon decimeter, han hade liiite bättre teknik än mig kan man säga haha 🙂

Nu är jag på landet och har kollat på Gladiatorerna med tjejerna. Det var ett riktigt bra avsnitt, bra fighter och spännande hinderbana på killsidan. Synd med skada på ena tjejen men det är sånt som händer i fullkontakt sport. Jag körde Dragkampen, är rätt nöjd med den, hade velat dra in honom till 0 poäng men 1 får duga 😉 I Gatloppet gick det bra när Haime kom, han fick kämpa ordentligt haha, sen gick det inte lika bra när Andreas kom men det är svårt när dem kommer med fart. Grattis till Haime och Sofia.

haime_linda_pansar_web

Grymt väder och jag ska hänga med familjen en dag på landet nu, skönt att släppa allt lite och sen ge gärnet from måndag för att göra den coolaste hinderbanan för barm någonsin.

/P

2 kommentarer

blandare mässing 3 maj 2016

bra blogg

Svara
    Peter Bláha
    Peter Bláha 3 maj 2016

    TACK! 🙂

    Svara

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.