Crossfit Gladiatorerna

Crossfit, Gladiatorerna 29 maj 2015

Kom precis hem från Stockholm och tänkte skriva några rader. Jag var där på flera affärsmöten som gick bra. Sen åkte jag till Tegen för att träna med Timmy. Det är typ bada han kvar i Sthlm som jag brukar träna med, alla andra är i Danmark på Regionals 😉

När jag kom dit var även utmanaren Erik där och körde, han gillar Crossfit och ska testa det.

 

Jag körde Snatch och fick en hel del hjälp av Mika och Timmy, det tackar jag för och lyften kändes riktigt bra på slutet.

Sen var det tänkt att jag skulle köra Tommy V, 21-15-9 av Thrusters och 12-9-6 av repklättringar, men Tegen hade inget rep så jag funderade på att göra något annat. Då var det två killar där som frågade om jag ville haka på dem, de skulle köra:

21-15-9 av

  • Pushups
  • Toes to bar

Spring 400 m innan varje varv.

Jag är inte svårövertalad om det var lagom tyckte jag och vi körde 😉 jag gjorde allt obrutet och var klar på 8:03, grabbarna ca 30s.

 

Men käkade jag med brorsan på Thaien i Sumpan, grymt god mat där.

 

Efter det köpte jag lite godis på hemmakväll innan jag åkte hem, där hade de en 3 kg Nutella som jag var sugen på…

 

Men jag lät bli som tur var 😉

Idag har det också varit Crossfit Regionals i Danmark och många av mina vänner är där och tävlar. Det är kval till Crossfit Games (VM) och de 5 bästa lagen, killarna och tjejerna efter 7 event på 3 dagar går vidare.

Númi och Hugo är där med Nordic laget som går bra och ligger 3:à efter dag 1. Solid med bla Helena, Lanner, Amanda och Alex ligger 2:à, riktigt bra. F4Life Crossfit med Ako ligger 16 men jag tror de klättrar imorgon.

På herrsidan ligger Lukas 8 och får jaga lite men jag är inte orolig över att han tar sig upp till topp 5. Victor ligger 13 och får det lite tuffare men jag tror på honom i event 5 framförallt.

På damsidan så hejar jag så klart på men andra Gladiatorkollega Björk, hon ligger 9 efter första dagen men är riktigt bra handgående och Snatch vilket kommer imorgon, då tror jag hop klättrar.

Imorgon är det även Gladiatorerna och då är Númi från Nordic laget med och tävlar som utmanare, det blir riktigt kul att se. Jag möter honom blad annat i rekylen.

Det är verkligen många som kör Crossfit som är med i Gladiatorerna, kul.

 

Vi släpper även ut denna dåre på Plattan…hur tror ni det slutar 😉

 

Imorgon åker jag till Wellnez gym i Åhus för att föreläsa och vara med på deras event, blir kul. 

Men nu ska jag sova lite…zzz

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.