Crossfit Highway nominerade till Guldhjärtat!

Crossfit, Gladiatorerna 10 okt 2016

Igår fick jag reda på att Crossfit Highway blivit nominerad till Guldhjärtat i kategorin ”Årets klubb/gym”! 🙂

Självklart blev jag otroligt glad och stolt! Det känns fantastiskt att det vi byggt upp uppskattas så pass mycket att vi blev nominerade.

Tycker ni att vi är värda att vinna så skulle vi blir extra glada om ni la en röst på oss, det gör ni här: Guldhjärtat 2016

Det är många kategorier och ni kan klicka förbi dem ni inte vill rösta på till ”Årets klubb/gym”, där hittar ni oss!

Det är lite mer än ett år sedan vi öppnade anläggningen och idag har vi ca 450 medlemmar som tränar regelbundet. För att alla ska få plast så öppnade vi nyligen upp 330 kvm till så att vi kan hålla dubbla pass på kvällarna och nu har vi 1500 kvm totalt. Jag kan lovar att det är en mäktig känsla när det är fullt ös på båda ytorna och man kan inte annat än ge sitt yttersta i den atmosfären…

En atmosfär som jag tackar våra medlemmar för, dem är grymma, peppar alltid varandra och skapar en unika samhörighet där det känns som att alla är bestisar trots att vi är 450 pers, det finns ingen arbetsplats jag blir så glad av att komma till som denna!

Vi har också alla våra coacher att tacka, alltid glada, positiva och ger allt för att se varje medlem och få dem att prestera och utvecklas.

Och så har vi Andreas! Jag vet ingen som brinner mer för Crossfit och för att coacha andra. Han håller mest pass av alla, han kör PT och kör pensionärsklasser på fritiden. Han skriver Highways programmering och coachar många medlemmar individuellt. Han coachar våra coacher i hur vi ska leda pass och driver anläggningen i princip på egen hand…jag ju knappt där och flänger runt på annat hela tiden som ni vet…i mina ögon är han värd ett Guldhjärta helt själv!

Därför tycker jag Crossfit Highway, medlemmarna, coacherna och Andreas är värda att vi vinner! Så hjälp oss se till att det blir så 😉 …in och rösta på Guldhjärtat 2016 , ni hittar oss i kategorin ”årets klubb/gym”. Tack på förhand!

Dagen pass, 10/10

A – Band pull apart series

B – 1-arm DB OH press x 5 + 1-arm DB OH carry (30 m) in external rotation with straight arm, rest 60 sec bt arms x 3 sets each

C – Wide grip inverted BB row x 5-6 (pull to chest, drive through lats), rest 2 min x 4

Sen WOD me Andreas, for time:

  • 1k row
  • 30 thrusters @ 42,5 kg
  • 12 Mu’s

Styrkedelen gick bra, körde på 30 kg i pressarna och var lugnt, det blev jobbigt att gå med vikten över huvudet iom att jag inte kan låsta ut i axel och armbåge pga stelhet.

I WODen visste jag att Andreas skulle slakta mig, han är så mycket bättre på MU än mig och det är där denna avgörs. Vi klev av rodden typ samtidigt, han påbörjade MU bara 10 s före mig men var klar mer 2 min före mig totalt. Jag fick 9:28 och Andreas 7:14. Jag kan fortfarande inte göra MU utan false grip och det måste jag om jag ska kunna göra dessa WODar snabbt…men kul var det i alla fall 🙂

Imorgon kör vi igen!

/P

 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.