Crossfit och Gladiatorerna

Crossfit, Gladiatorerna 24 apr 2016

I fredags åkte jag upp med det här gänget för att tävla i MK Open och representera vår Box Crossfit Highway.

 
Igår började tävlingen och första WODen var stafett 4*1200 m tränglöpning i plus 2 grader. Jag var smart nog att valt lagmedlemmar som är bättre än mig på springa, Ako hade gjor samma med sitt lag och vi hejade på istället 😉

 
Vi kom på 15:e plats i löpningen och Akos lag 5:a.

Men WOD 2 körde vi, en Squat Clean Thruster stege som på herrsidan hade vikterna 70, 80, 90, 100, 107,5 och 115 kg. Jag och Andreas som körde den skulle göra 4 på en min innan vi fick gå vidare till nästa vikt. Det gick över förväntan och jag klarade 1 på 115 kg, Andreas gjorde hela 4 på den vikten. 

  
Tjejerna kom till näst sista vikten på deras stege, 70 kg, och där klarade Liselott en rep. Vi kom 8 totalt i WODen och klättrade till 9:e plats.

 
Efter det var det 5 k rodd, där öste vi på och kom 3:a, då klättrade vi till 8 plats.

I WOD 4 och 5 kom vi 17:e och 13:e så totalt efter första dagen ligger vi 10:a med 10 poäng upp till en finalplats. Det blir tufft men semifinalen är Snatch och mina lagkamrater är rätt bra på det så vi har en chans att klätts in till topp 8 och ta en finalplats även om det blir tufft, håll tummarna. Vi kom till final förra året och det vore kul och vi lyckades i år också.

Efter gårdagens tävlade så åkte vi till Pitchers och firade Andreas som fyllde 35 igår. Vi käkade massor med kött och god efterrätt.

 

 

Sen köpte vi godis och kollade på Gladiatorerna 🙂

Det var semifinal 2 i första omgången och Manfred visade hur grym han är på hinderbanan när han tog igen 5 sekunder och vann. Jag mötte honom i väggen och där hade jag ingen chans, är dem lika snabba som oss så hinner vi inte ifatt.

 
Sen i Gatloppet så vet jag inte riktigt vad som hände, han är en lurig jäkel Manfred och när jag trodde jag gjorde en bra överlämning till Toro så hoppade han över och gjorde en kullerbytta förbi…typiskt brottare haha

 

Nu ska vårt lag in och rycka i semifinalen och jag ska heja allt jag kan. Har vi lite tur med resultaten så kan vi alltså nå final.

Vi är inte bästa laget men garanterat det snyggaste laget tack vare Dcores nya D-Elite jacket som de bla sponsrade oss med, kolla in den och alla andra nyheter här: Dcore

 

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.