Det Blå skåpet…

Crossfit 7 jul 2015

I natt släpptes sista kval WODen till Solid Open och självklart kom min nemesis OHS och Snatch. WODen är 5 varv på tid av:

  • 5 Snatch
  • 5 Laterala burpees
  • 5 OHS
  • 5 Laterala burpees

Jag har tränat OHS en hel del och vikten är ”bara” 55 kg för masters men det är skillnad att göra dem med slås. Jag körde en WOD med 3:or i OHS på 60 kg för några veckor sedan och det gick helt ok men jag tror jag vilade och samlade mig rätt länge innan jag gjorde dem då. Det kommer inte att funka nu, jag kommer behöva ligga på och ta upp stången snabbt…

Idag när jag tränade så tänkte jag testa WODen och 50 kg kändes skit tungt, kroppen svarade inte alls och jag sket i att testa WODen. Innan dess tränade jag handstående och det gick bra i alla fall.

Jag ligger 15:e i kvalet och funderar på om jag skitit i det blå skåpet…jag vet att jag kunde gjort 15.2 b bra mycket snabbare men tänkte att det räcker nog och det kommer säkert något jag är bra på i sista. Men nej, tvärt om något jag suger på…

Men jag ska fan ge det ett riktigt bra försök för att ta mig till finalen dit de 20 bästa går, nu blir det äta, sova, vila och stretcha så att jag kan göra OHS som aldrig förr senare i veckan.

Här är min lunch på från Hälsofreak idag, gott och nyttigt så klart 🙂

För att inte bli sjuk och få in mig ännu mer näring och vitaminer från frukt och grönsaker så har jag börjat dricka en portion av Super Greens varje kväll.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det är en mix av bladgrönsaker, alger, bär, frön och frukter där man tagit bort vattnet och gjort det till tort pulver,  och den är rik på näringsämnen och antioxidanter. En portion, en 10 ml liten skopa typ, motsvarar en stor skål med grönsaker i näringsinnehåll, helt sjukt bra 🙂 Och det smakar rätt gott också, över förväntan.

Ni hitter det här: Super Greens

Och sen vore det tjänstefel om jag inte pushade för min grymma PWO: Core Performance

Klicka in och kolla på recensionerna längst ner till vänster, jag blir så glad av att läsa dem.

Peter_Core_Performance

 

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.