Det går så långsamt…

Crossfit 1 sep 2015

Ösregn hela dagen, nu kanske hösten är här och den kom exakt på 1 höstdagen, 1:a september 😉 …fast jag tror det blir bra väder en gång till innan det är slut…

Degen pass var Handstående träning och sen går på händer. Stå kan jag ok men gå suger jag på så det är bra att det kommer in i programmeringen nu.

Vi har tak över ute-gymmet men jag tänkte att jag går ute i regnet, då kommer jag inte vilja ramla lika mycket för att inte bli blöt…smart va haha Det gick ok men jag går ju så sakta, det är helt sjukt, kolla här:

Snacka om slowmotion.

Sen körde jag HDPU progression och pressar.

Efter det körde jag en WOD, 2 ggr 5 min med 3 min vila mellan av:

  • 9 kcal Assault bike
  • 10 GHD Stiups
  • 10 Back extension i GHD

Rätt skön, lagom flåsig.

Såg ni pallen med Nocco bakom 😉 …vi kommer självklart ha en kyl full i Boxen till alla våra medlemmar.

Som ni ser kör jag med Back on Track knä och vadskydd. Jag älskar dem, de har gjort min knän bättre och jag återhämtar min vader snabbare, speciellt när jag kör löpning, DU och Boxhopp, mina vader bli lätt stela då men Back on Track skydden ökar blodtransporten och gör att de återhämtar sig bättre, mer än andra skydd och utan att stasa.

Så har ni ont i någon led, testa något av deras skydd, finns här på Svenskt Kosttillskott: Back on Track

 

Efter passet fyllde jag på med ett gott lass från Hälsofreak, har blivit en vana att jag tar en Hälsogreen smoothie till, den är med spenat, vetegräs, spirulina, ananas, mango, apelsin mm. Riktigt god och jag inbillar mig att den hjälper till att hålla mig frisk.

Avslutar med en skön bil på hundarna, Kaylee är inte helt nöjd över att Smulan fick bästa plastsen…det gäller att vara snabb 😉

 

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.