GLADIATORERNA 2015

Gladiatorerna 14 jun 2015

Jag hoppas ni såg finalen igår, den var grymt spännande från början till slut. Lätt den bästa finalen i Gladiatorernas historia enligt mig.

 
Det började med att utmanarna fick möta varandra i Hängbron och där den som förlorar var borta, på så sätt skulle 4 killar respektive 4 tjejer bli 2 och prorgrammet kunde fortsätta i vanlig ordning.

Aldrig tidigare har utmanarna fått möta varandra i en Gladiatorgren och jag tycker det var grymt coolt att de fick göra upp på det sättet. Många andra verkar också gilla upplägget men vissa tycker att det är för hårt att 4 av utmanarna ska ha kämpat i grundomgång och semifinal för att ta sig till final för att sen åka ut redan efter en gren. Det var hårt men ska man vinna vilken tävling som helst så måste man vara bäst när det gäller. Och vad man än tycker så var det förbannat spännande när de möttes på Hängbron just för att det var avgörande och alla, även utmanarna, visste om att de är ute om de förlorar.

 
Vi fick stå bakom bron och titta på när de mötte varandra och det var sjukt spännande och nervöst att se på. Vi hade självklart favoriter som vi ville se skulle gå vidare, vissa klarare det och vissa föll bort…jag är hellre på bron och kör än att titta på konstaterade jag 🙂

På herrsidan var det först Erik mot Malte och jag trodde Malte hade det efter första smällen men efter omstart var det inget snack och Erik vann. Bogdan vann mot Emil som i vanlig ordning blev grining och arg för att han åkte ut, vilket jag kan förstå denna gång 😉

På damsidan var det Michelle och Pernilla som drog längsta stråt på bron och fick fortsätta finalen.

Sen körde vi vidare och det blev en riktig jämn och spännande final. Jag mötte Bogdan i Rekylen och han var snabb och smart. Jag fick in bra smällar så han flög men han slog tillbaka kuddarna och kunde ta de i andra läget på golvet. Det var en bra match och han fick 11 poäng.

 
Det var många riktigt bra matcher under kvällen och tjejerna tog tex 15 poäng vardera i Pyramiden, det är riktigt bra.

 
Ringarna var också riktigt spännande, speciellt när Erik, som vunnit mot Prime tidigare, skulle möta Toro. 

 
Ako var smart och tog med sig Erik ner i vattet.

Sen skade sig Erik tyvärr i Rekylen mot Phoenix när han landade snett. Knät vek sig, korssbandet gick av och han kunde inte fortsätta. Malte fick ta hanns plats och fortsätta fighten mot Bogdan.

 

Allt avgjordes i Hinderbanan i vanlig ordning. Michelle hade 6 s i försprång med Pernilla åt upp det och försökte gå om i rullbandet men ramlade så Michelle vann äran och 250 000kr, stort grattis.

 
På herrsidan hade Bogdan bara 2 s försprång, det tog Malte in fram till armcykeln, sen tog han ledningen lite fram till balans bommarna, där kom Bogdan tillbaka och det var sjukt jämt och spännande. Upp i pyramiden ryckte Malte igen och jag trodde han skulle ta hem allt. Han gick på rullbandet direkt, även om han hade tid att vila lite, han snubblade till, ramlade och Bogdan kunde springa upp och ta hem segern, galet spännande. Stort grattis Bogdan!

 
Självklart kastade vi i vinnarna i poolen efter prisutdelningen…

  
   Då var säsongen över och jag tycker det varit den bästa vi gjort hittills. Nya spelsystemet där alla går vidare har varit bättre, finalen var hård mot de som åkte ut men sjukt spännande. Det har varit riktigt bra utmanare med som visat att man kan besegra oss med snabbhet, teknik, vilja och aggressivitet trots att vi har viktövertaget. Hinderbanorna har varit sjukt spännande och ofta avgörande som det ska. Alla gladiatorer har varit riktigt bra och vi har en grymt skön grupp i år.

 
Även om Herkules känner sig lite utanför i bilden ovan haha

Jag älskar verkligen Gladiatorerna, det är ett sjukt kul program att spela in och jag är så glad att jag får vara en del av det. Det roligare är så klart att barnen uppskattar programmet och oss Gladiatorer, de är så kul att träffa dem på inspelningarna och andra event.

Vi har lätt världens bästa publik! Det tackar vi för!

  
      

Extra varm i hjärtat blir jag av alla snygga skyltar de gör för att visa sin uppskattning till min karaktär Pansar. 

   

Det är jättekul att Pansar blivit så populär hos barnen trots att han är en riktig galning och beter sig illa i många lägen. Barn blir tillsagda hela tiden vad de ska och inte ska göra och jag tror de sympatiserar med någon som bryter reglerna lite och visar sin ilska även om de ver att Pansar gör fel i många lägen. 

Det är sjukt kul att få spela Pansar och nu håller vi tummarna för att TV4 väljer att göra en säsong till så att jag får göra det igen och bjuda på mer show.

Här kommer lite sköna bilder från säsongen.

  
         

Nu är jag påväg till Helsingborg och Barnens dag för att träffa fansen och brottas med dem, ska bli sjukt kul.

En annan sak som också ska bli grymt kul är vår träningsresa till Marbella i oktober. Det finns några få platser kvar och du hittar all info och anmälan här: ProFitness Camp Marbella

 
Och vill ni hyra mig plus några kollegor till ett event för att locka barn och familjer så ska du kolla in här: Biceps Event

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.