Gladiatorerna 2016 klart! Vilken säsong...

Gladiatorerna 25 Nov 2015

Efter 2 bra semifinaler så spände vi musklerna för att spela in 2 till.

Utmanarna i semifinalerna var riktigt bra och vi fick många tuffa matcher. Samtidig har alla program innan har satt sina spår när vi kommer till semi och final och vi får gräva djupare i källaren efter energi och bra prestationer, men det är en del av tjusningen allt få ladda på och prestera inför en grym publik.

Och det var galet bra drag på läktaren och ännu fler skyltar än i grundomgången.

En tråkig sak som hände var att Björk pajade sin hälsena och inte kunde vara med i kändisprogrammet och finalen som vi spelade in i måndags. Hon har opererats nu och den kommer bli bra, hon är grymt stark både mentalt och fysiskt och kommer komma tillbaka starkare än förtur, det är jag övertygad om.

Men trots Björks frånvaro så blev det ett bra kändisprogram, jag känner 3 st av dem som var med (kan inte säga namn) så det var riktigt kul att få träffa och köra mot vänner 🙂 

Under semifinalerna spelade vi in en ny entre för Pansar, helt galen så klart haha Jag säger inte mer än att den innehåller vatten, stål, rök och skrik…resultatet får ni se i vår, ser själv fram emot att se hur den blev. Det var lite läskigt att spela inte, det är ingen entre för någon med klaustrofobi kan jag lova haha

I pauserna under semi och kändisprogrammet körde jag attackboll med barnen, kanske det roligaste som finns enligt mig 🙂


  

 

Efter kändisprogrammet var det dags för final, Gry tog på sig finklänningen och pokalerna åkte fram.

Likt förra året så bjöds utmanarna på en överraskning för att få 4 finallister att blir 2, mer än så kan jag inte säga nu.

I finalen plockade vi fram det sista vi hade och leverade grymma matcher mot riktigt bra utmanare. Här har ni uppställningen i Gatloppet under finalen, ett hårt och bra Galopp, tro mig.

Vi gav allt vi hade, vi hade sjukt kul och efter så var det skönt att vi var klara.

På kvällen hade vi avslutningsfest och ölen smakade riktigt bra. Det var skönt att inte behöva ladda om inför en ny dag, 14 program på 2 veckor tar på krafterna och kroppen behöver vila nu. Vi dansade och åt god mat, riktigt trevligt var det.

Nu återstår klippning och kommentatorer till programmet innan det kan sändas i början på nästa år. Det ska bli riktigt kul att se resultatet men jag vet redan nu att det kommer bli en riktigt bra säsong. Dessutom har vi mass sköna webmatcher mellan gladiator som kommer sändas i samband med programmet, dem får ni inte heller missa.

Idag har jag vilat helt från träningen, inspelningarna och festen satte sina spår, jag kommer ihåg varför jag inte dricker så ofta nu mera 😉 Men imorgon ska jag komma igång lite lätt och sen är det dags för Fitnessfestivalen i Stockholm, där ska jag föreläsa och stå hos Svenskt Kosttillskott och Dcore bland annat, ska bli kul!

/P

1 kommentar

madelene 21 apr 2016

snygga

Svara

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.