Gladiatorerna – andra halvlek

Gladiatorerna 20 Nov 2015

I veckan har jag tagit det lugnt och vilat upp mig inför helgen även om jag körde ett pass som ni såg…men mest har det sett ut så här 🙂

 

Igår åkte jag till Stockholm och träffade Svensk Kosttillskott, vi förlängde vårt samarbete och det känns riktigt bra. Jag har haft ett bra samarbete med dem och gillar deras sätt att jobba. Dem har bra och goda produkter, jobbar för att ha nöjda kunder och ger snabba leveranser, det är några av de saker som gör att jag vill fortsätta samarbeta och förespråka Svenskt Kosttillskott.

Sen säljer dem även världens godaste PWO, den är det 21% rabatt på just nu och du hittar du här: Core Performance

Det är även 21% rabatt på deras grymma BCAA som finns i flera goda smaker, passa på 😉 Core BCAA 

När jag var i Stockholm så bytte jag också XC90 till en med vinterhjul och annan motor, en T6:a. Den går lite bättre än D5 men drar lite mer. Bilen i övrigt är fantastik, den har precis allt man vill, lyxkänsla, går bra, massor av finesser och säkerhet och mycket utrymme. Hade jag haft rod hade jag lätt köpt en.

Nästa gång ska jag prova deras laddhybrid T8, den ska gå riktigt bra har jag hört 🙂

Sen åkte jag, Ako och Marcus (Akos kompis) upp till Sundsvall, vi käkade en grym middag och sen gick vi och la oss.

Idag har vi gått igenom resten av spelschemat och ikväll ska vi spela in sista grundomgången, imorgon och på lördag är det semifinaler och på måndag final och kändis episod…det är dags för andra halvlek av Gladiatorerna inspelningen och vi är grymt laddade alla, det kommer bli en så bra säsong.

Idag har jag Hängbron och Gatloppet, två av mina favoritgrenar.

Gatloppet är min absoluta favorit, mer än Hängbron faktiskt. Det är något speciellt med Gatloppet, den symboliserar Gladiatorerna för mig. Det är den sista grenen innan hinderbanan och vi har en sista chans att ge utmanarna lite stryk, kanske man gjort en sämre gren tidigare i programmet och då får man chansen att ge igen, dessutom får man möta båda utmanarna, det får man inte i någon annan gren. Grenen är också den där publiken är närmast, alla står upp och skriker hela tiden. De ropar på oss att vi ska stoppa dem och man får mycket energi och adrenalin av det likt ingen annan gren.

Hängbron är också grymt kul, men på ett helt annat sätt. Man vet att det kommer smälla men sen kan allt hända. Bron är vinglig och man är lite mer utlämnad till slumpen hur det går. Viss har vi taktik och strategier inför varje match men det är mycket svårare att kontrollera händelseförloppet i Hängbron jämfört med Gatloppet tex. Men jag älskar att stå där och ladda på all adrenalin jag har, sikta mot andra läktaren och ta så mycket fart jag kan efter 3-2-1, sen smäller det, det är en sak som är säker och det är en smäll jag älskar 🙂 Jag öppnar med Hängbron ikväll och om jag ska smälla!

Men bäst av allt är att träffa alla barn pauserna och se deras fina planscher de gjort till oss, det värmer i hela hjärtat, kolla bara på dessa godingar.

 

Nu ska jag träffa min Gladiator-familj och ladda inför resten av programmen.

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.