Goda som godis :)

Crossfit 25 jan 2016

Att Swebar har några av marknadens godaste bars vet ni säkert redan. Men det jag gillar mest med dem är att de hela tiden tar fram nya smaker så att alla kan hitta sin favorit. Nu har dem gjort det igen och tagit fram nya smaker på bars som är sjukt goda, Chocolate Chip Cookie och Marängsviss. Framförallt Marängsviss tycker jag är sjukt god.

Testa själva och beställ hem några här: Sewbar

 

Har vilat fram tills idag men nu var det dags att köra lite! 🙂

Axeln känns riktigt bra idag och jag kör min passiva rörelseträning 3 ggr om dagen. Jag får inte belasta den alls första veckan så dagens pass fick bli 40-30-20-10 av:

  • kcal Assault bike
  • GHD situps

Gick rätt bra och jag var klar på 11:30, testa om ni kan slå det med två armar 😉

Sen körde jag styrketräning och stabilitetsträning för vänster armen. Jag tror inte på att vila helt är bäst när man har en skada, självklart ska man vila den skadade (eller opererade delen i mitt fall) så länge man har ont. Men genom att köra motsatt sida av samma muskelgrupp, i mitt fall styrka för vänster axel, så bibehåller jag musklerna på den högra i större utsträckning. Det är nämligen så att kroppen vill ha jämnvikt, så om du bara tränar en muskel stenhårt så kommer kroppen skicka ca 50% tillväxtsignaler till den andra sidans muskel också, det tror jag också bidra till en snabbare läkning och rehab.

Så vila inte bara för att du är skadad, kör det du kan och framförallt hårt på den motsatta sidan av skadan 🙂

 

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.