Gott Nytt År! Nu ökar vi 2016! :)

Crossfit, Gladiatorerna 1 jan 2016

Det har minst sagt varit ett händelserikt 2015. När jag sätter mina mål för 2016 tittar jag alltid på året som varit för att reflektera vad som gått bra och vad jag kan göra bättre. Det är bra att får en uppfattning om vad man åstadkommit, då kan man lättare uppskatta vad som är rimligt uppnå nästa år.

Här kommer lite bilder och reflektioner från året som gått.

Vi gjorde en sjukt bra Gladiatorerna säsong på TV, så bra att vi senare under året spelade in en till.

Jag badade massor så klart 😉

Gjorde massa kul utflykter med min familj och mina tjejer.

Fick vara med på Malous program och prata uppväxt, mobbning och respekt.

Startade ett grymt bra samarbetet med Svenskt Kosttillskott.

Det ledde till en egen PWO som blivit populär, Core Performance.

Jag gjorde massor om föreläsningar om träning, kost och hur man sätter bra mål.

Maila [email protected] om ni vill boka 🙂

Jag tävlade med Andreas, Isa och Liselott på MK Open och vi gick till final.

Vi genomförde en grymt kul ProFitness Camps resa till Marbella med Karl Dyall, Lanner och Fredrik som coacher.


 

Vi gjorde en till kul ProFitness Camps resa med Ako och Andreas till Mikes gym.

 

Jag gjorde massor av olika barnevents vilket var grymt kul.


Efterfrågan på barnevents var så stor att jag  att jag valde att säga upp mig som VD på Twingly och satsa på det och träning fult ut via mitt event bolag Biceps Event.

I samma veva bestämde jag, Andreas och Benny att vi skulle öppna Sveriges bästa crossfit anläggning i Linköping, CrossFit Highway.

Jag bjöd min fru på resa till Berlin för att fira hennes födelsedag och 8 år som gifta, självklart fick hon shoppa loss…ni vet, happy wife, happy life 😉

 

Jag har ätit mycket oxfilé…

Jag tävlade i Solid Open i Mastersklassen och slutade 5:a totalt, sjukt kul och grymt nöjd med det.

Sen gjorde vi en till ProFitness Camps resa till Marbella, denna gång med Lukas, Lanner och Fredrik som coacher.

Den och dem andra resorna var så lyckade och uppskattade att vi valde att lansera en till i vår och en i höst.

Läs mer om den och boka er plats här: ProFitness Camps Marbella – Maj 2016

Resan är redan halvfull så vänta inte för länge… 😉

Jag tävlade en gång till i Crossfit, denna gång med Ako på Torso Twisted, en elit tävling som fick mig att inse hur dålig jag är på vissa saker och vad jag måste jobba på ännu hårdare…men vi hade sjukt kul! Minst lika viktigt som att vinna!

I november spelade vi in en till grym säsong av Gladiatorerna som ni får se på TV4 om någon månad 🙂

 

Vi lanserade Barnens Hinderbana, en turné till 10 städer där barn får springa en kul hinderbana och framförallt möta oss på slutet i ett gatlopp.

blogg_grupp

Nästa år kommer jag satsa på att göra Barnens Hinderbana till en succé. Barnens Hinderbana blir ett bra sätt att ge tillbaka till alla barn som faktiskt gjort att vi får vara med i programmet om och om igen, utan deras tittande år efter år hade programmet inte funnits och vi ska tacka dem med en grym upplevelse och ett kul event.

Med mitt eventbolag kommer jag förutom Barnens Hinderbana att satsa på att göra fler festivaler och föreläsningar jobba mer med barn.

Jag kommer också satsa på CrossFit Highway under nästa år, vi ska utveckla verksamheten och har satt bra mål som vi jobbar efter. Når vi våra mål kommer kul saker att hända 🙂 Tex så kommer vi ha vår första tävling nu i januari för våra medlemmar och jag kommer köra igång med barnträning under våren.

 

På träningsfronten har jag också massor av nya mål. Jag ska fortsätta att jobba med min rörlighet och har som mål att klara mer än 100 kg i OHS. Jag har lärt mig att stå på händer helt ok men ska nu lära mig att gå bra och kunna svänga. Jag ska också lära mig att göra Bar Muscle ups så att jag klarar 5 st utan att tveka. Jag ska också lära mig att göra ring MU utan false grip. Det är några av mina träningsmål. Jag ska även tävla i CrossFit i år och har som mål att nå pallen på någon masters tävling 🙂

Sen ska jag fortsätta att skämma ut min vackra fru med jämna mellanrum. Hon är fantastisk som står ut med allt jag gör och hittar på och stöttar mig i alla projekt, utan henne skulle det garanterat inte gå.

 

Jag ska fortsätta busa och leka med mina underbara tjejer som är allt för mig. Jag ska aldrig sluta vara barnslig med dem och bada mycket, leka aktivt och skratta tillsammans med dem så ofta jag kan.

Så nu när ni ska sätta era mål för året, titta på vad ni gjort, vad ni kan lära er av det och vad ni kan göra bättre. Glöm inte att sätta mål som ni tycker är kul, då är det mycket större chans att ni når dem. Och framförallt våga misslyckas, var inte rädda för att nå dem mål som känns lite omöjliga, det är dem som utvecklar er mest och ger mest glädje om ni mår dem.

Gott nytt år på er, tack för att ni läser min blogg! Stort lycka till under 2016 med era mål och hoppas jag kan fortsätta att inspirera er lite 🙂

Och missa inte Agnetas Nyårskarameller ikväll när alla är festklädda utom jag som springer runt som Pansar och känner mig helt felplacerad haha…

/P

 

1 kommentar

Lollo Andersson 1 jan 2016

du är en sann förebild! Du ger oerhört stor inspiration och du gör så många bra saker. var på din föreläsning när du var i Vimmerby. kloka ord från en klok människa. tog med mig många saker från din föreläsning. och så kul att höra om din historia om din barndom då jag också hade en period i barndomen då andra inte tyckte jag skulle få vara med. tror det är därför jag tycker du inspirerar så mycket för jag kan känna igen mig och att se att du lyckats så bra. som sagt en sann förebild. o gott nytt år!

Svara

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.