Grymt samarbete :) Back on Track satsar på Crossfit

Crossfit 9 jul 2015

Det var vila från träningen på schemat idag men jag ska köra mobilitet efter jag skrivit detta så kroppen är redo för OHS imorgon eller på lördag när jag ska köra Solid Open WODen.

På eftermiddagen så åkte jag till CrossFit Highway och hälsade på Andreas. Han höll på att styra upp så att butiken blir snygg.

I resen av lokalen höll de på att spackla och gipsväggarna som kommit upp över allt, kommer bli så fint när det är klart.

Sen kom Mikael från Back on Track och hälsade på oss. Jag har som ni vet använt och testat deras grejer ett tag nu och tycker dem är riktgt bra. De är utvecklade på djur, framförallt hästar, för att öka blodcirkulationen och få bort i inflammationer snabbare. Ni vet att jag har problem med cirkulation i min skadade vad men med BoT skydd på när jag tärnar så blir den mycket mindre sliten och återhämtar sig bättre. Har också testat deras skydd på knän, handled och armbågar när jag haft ont och det läker snabbar helt klart med deras skydd.

Back on Track satsar nu mot träning och Crossfit och kommer snart med en ny serie för träning som heter Per4mance. Jag gillar namnet, det är ju likt min Core Performace PWO 😉 Jag har testat vissa utav de skydden också och de är grymt sköna och bra.

Nu vill de samarbeta med mig i min Crossfit satsning och det känns grymt kul, jag kommer behöva deras stöd, bokstavligt 😉

Självklart kommer vi även sälja deras utbud på CrossFit Highway i vår butik vilket också känns kul.

Deras skydd hittar ni även här på Svenskt Kosttillskott: Back on Track

Jag har och använder knäskydd, handledskydd, armbågsskydd och ryggbälte, alla är riktigt bra.

/P

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.