Gymnastik…

Crossfit 31 aug 2015

Sitter på Zoe’s första gymnastiklektion och tittar på när barnen tränar. Den tränar balansen, hänger i ringar och trönar grunder för att stå på händer.

 
Fan, man skulle gått på gymnastik när man varit liten, det hade varit grymt bra för CrossFiten idag och jag behöver allt det dem tränar haha …kanske ska fråga om jag får vara med 😉

Min och Andreas träning idag började med Snatch komplex, jag körde Power och han Squat. Kändes rätt bra på slutet och jag börjar hitta höften bättre.

Sen körde i en WOD, 21-15-9 av

  • Kcal Assault Bike
  • Power Snatch

Jag körde med 50 kg, Andreas med 60 kg. Jag valde 50 för att jag vill göra alla snygga och inte muscla upp 60 bara för att klara WODen, jag måste börja använda rätt teknik i WODarna och utföra övningarna energiekonomiskt med bra teknik om jag ska bli duktig på Crossfit någon gång.

Anderas var klar på 6:40 typ och jag på 9:15, stor skillnad och ännu större med tanke på att han hade 10 kg mer. Så lång efter ligger jag när det kommer övningar jag inte hanterar, men det är bara att bita ihop och bli bättre!

Efter WODen tränade jag på mer svagheter. Jag måste bli starkare i draget, greppet och bättre på att klättra i rep, därför ska jag from köra Czech pullups 2 ggr varje vecka. Det är alltså pullups i rep, växla händer mellan varje.

 
Jag tror den övningen även kommer hjälpa mig bli bättre i CTB och Bar MU.

Jag varvade det med bålträning och Jefferson Curls. Ett rätt skönt pass.

Missa inte erbjudandet på min PWO här: Core Performance 

Gratis NOCCO på köpet 😉

Passa på! 😉

/P 

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.